ТОП 9 аксесоара за Моминско парти

моминско парти

9 идеи за подарък за моминско парти

Подаръците са част от всяко важно празненство и истината е, че чрез тях можем да приповдигнем настроението си, да зарадваме и останалите и обстановката да стане още по-празнична. Едно от най-запомнящите се събития за дамите е сватбеният ден, а преди него е и моминското парти. Ако все още не знаете какво да поднесете на гостите и булката, не се тревожете. Ще ви дадем няколко съвета за избор на подаръци и идеи за подаръци за моминско парти.

Това събитие е свързано с различни подаръци, които можем да разделим в зависимост от това за кой са предназначени. Предварителната подготовка ще ви помогне да сте спокойни, да направите най-добрия избор и да се радвате на добри резултати – щастлива булка и щастливи гости.

Подаръци за гости за моминско парти

В повечето случаи това са аксесоари за моминско парти, които имат специални възможности за персонализиране. Красивите подаръци за гостите ще помогнат да накарате всички гости да се чувстват важни участници в това прекрасно събитие. Нека изброим няколко чудесни предложения от personalizirai.bg.

⦁ Teниски за моминско парти моминско парти
Всяко моминско парти си има тематика. Можете да помогнете за това гостите да бъдат в синхрон, като им подарите по една тематична тениска с надпис. Когато всички са облечени с еднакив тематични дрехи, това ще повиши градуса на емоциите и ще ви зареди с още повече положителна енергия.

⦁ Шапки за моминско парти
моминско парти

Към тениските или като отделен аксесоар можете също да подарите персонализирани шапки, които да посочват повода и това, от кой отбор са гостите. Това са чудесни изненади за моминско парти, които да комбинирате.

⦁ Ленти за моминско парти
Класически аксесоар за моминско парти, който можете да подарите на всички. Направете така че и най-малкият детайл да е в унисон с темата и атмосферата на празненството.

⦁ Чанти за моминско парти

Всяка дама може да си има своята чанта от плат, в която да поставите и останалите подаръци. Можете да изберете дизайн на чантата според вкуса ви. Това е много символичен подарък за моминско парти, който може да направи голямата разлика.

 

Подарък за булката на моминското парти
Булката е най-важна на моминското парти. В това няма спор. Затова е необходимо да направим всичко възможно тя да се чувства обичана и специална на последния си купон като неомъжена. Как можем да постигнем това? Разбира се, като организираме моминското парти по подходящ начин, така че то да е приказно, забавно, незабравимо най-вече за нея.

Какъв подарък за булка на моминско парти да изберете?
Преди да изберете подарък за булката на моминско парти, то трябва да помислите какво би я зарадвало. Истината е, че най-докосващите подаръци, са личните. Онези, които говорят от наше име. Или иначе казано, това са персонализираните подаръци.

Помислете върху няколко детайла като например:
Какъв е нейният характер?
Какво обича да прави?
Какви дрехи и аксесоари обича да носи?
Какво й предстои?

Ето и няколко предложения за подаръци за булката от нашата платформа, които си заслужава да видите:

⦁ Дамски цял бански – Бъдеща булка с бял надпис
Ако предстои да организирате моминско парти край басейна или морето, то задължително ще е необходимо всички гости, включително и булката да имат бански. Можете да подарите специален бански с надпис “бъдеща булка”, на който да е отпечатано и името на самата булка.

 

⦁ Дамска лятна капела с надпис
Лятото е прекрасно време за организирането на всякакви празненства, в това число и моминско парти. Можете да изберете тази красива капела с нежен надпис “булка”, или името на самата булка. Хубавото е, че тя ще може да носи своята прелестна лятна капела и след моминското парти. Би могла гордо да я носи на медения си месец или дори и след това.

⦁ Сатенен халат за моминско парти
моминско партиДруг много специално предложение за моминско парти е сатенен халат за булка.
Той е много красив елегантен и нежен подарък за всяка дама. Може след моминското парти булката да продължи да носи халата си в къщи или да го вземе на почивката от медения си месец.

 

⦁ Хавлия за булка
Подарете изключително красива хавлия за булка с висококачествена щампа и с прекрасен тематичен дизайн. Тази празнична хавлиена кърпа е чудесен подарък за събитието, който булката може да запази и дълго време да ползва.

 

⦁ Шапка с Козирка за Моминско парти – Бъдеща булка
Друг много забавен подарък за моминско парти е шапка с мрежа и козирка. В предната част на шапката може да бъде отпечатано името на самата булка. Моделът е лек, красив и изчистен и е подходящ за всяко време на годината. Имаме няколко актуални цвята, от които можете да изберете.

 

Надяваме се, че тази статия е била полезна за вас. Можете да разгледате нашите предложения в категорията Моминско парти и да направите своя комплект от подаръци за всеки на вашето събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето пазаруване. За допълнителна информация вижте нашата политика за поверителност.