ТОП 9 аксесоара за Моминско парти

12.05.2022

9 идеи за подарък за моминско парти

Подаръците са част от всяко важно празненство и истината е, че чрез тях можем да приповдигнем настроението си, да зарадваме и останалите и обстановката да стане още по-празнична. Едно от най-запомнящите се събития за дамите е сватбеният ден, а преди него е и моминското парти. Ако все още не знаете какво да поднесете на гостите и булката, не се тревожете. Ще ви дадем няколко съвета за избор на подаръци и идеи за подаръци за моминско парти.

Това събитие е свързано с различни подаръци, които можем да разделим в зависимост от това за кой са предназначени. Предварителната подготовка ще ви помогне да сте спокойни, да направите най-добрия избор и да се радвате на добри резултати – щастлива булка и щастливи гости.

Подаръци за гости за моминско парти

В повечето случаи това са аксесоари за моминско парти, които имат специални възможности за персонализиране. Красивите подаръци за гостите ще помогнат да накарате всички гости да се чувстват важни участници в това прекрасно събитие. Нека изброим няколко чудесни предложения от personalizirai.bg.

⦁ Teниски за моминско партимоминско парти
Всяко моминско парти си има тематика. Можете да помогнете за това гостите да бъдат в синхрон, като им подарите по една тематична тениска с надпис. Когато всички са облечени с еднакив тематични дрехи, това ще повиши градуса на емоциите и ще ви зареди с още повече положителна енергия.

⦁ Шапки за моминско парти
моминско парти

Към тениските или като отделен аксесоар можете също да подарите персонализирани шапки, които да посочват повода и това, от кой отбор са гостите. Това са чудесни изненади за моминско парти, които да комбинирате.

⦁ Ленти за моминско парти
Класически аксесоар за моминско парти, който можете да подарите на всички. Направете така че и най-малкият детайл да е в унисон с темата и атмосферата на празненството.

⦁ Чанти за моминско парти

Всяка дама може да си има своята чанта от плат, в която да поставите и останалите подаръци. Можете да изберете дизайн на чантата според вкуса ви. Това е много символичен подарък за моминско парти, който може да направи голямата разлика.

 

Подарък за булката на моминското парти
Булката е най-важна на моминското парти. В това няма спор. Затова е необходимо да направим всичко възможно тя да се чувства обичана и специална на последния си купон като неомъжена. Как можем да постигнем това? Разбира се, като организираме моминското парти по подходящ начин, така че то да е приказно, забавно, незабравимо най-вече за нея.

Какъв подарък за булка на моминско парти да изберете?
Преди да изберете подарък за булката на моминско парти, то трябва да помислите какво би я зарадвало. Истината е, че най-докосващите подаръци, са личните. Онези, които говорят от наше име. Или иначе казано, това са персонализираните подаръци.

Помислете върху няколко детайла като например:
Какъв е нейният характер?
Какво обича да прави?
Какви дрехи и аксесоари обича да носи?
Какво й предстои?

Ето и няколко предложения за подаръци за булката от нашата платформа, които си заслужава да видите:

⦁ Дамски цял бански – Бъдеща булка с бял надпис
Ако предстои да организирате моминско парти край басейна или морето, то задължително ще е необходимо всички гости, включително и булката да имат бански. Можете да подарите специален бански с надпис “бъдеща булка”, на който да е отпечатано и името на самата булка.

 

⦁ Дамска лятна капела с надпис
Лятото е прекрасно време за организирането на всякакви празненства, в това число и моминско парти. Можете да изберете тази красива капела с нежен надпис “булка”, или името на самата булка. Хубавото е, че тя ще може да носи своята прелестна лятна капела и след моминското парти. Би могла гордо да я носи на медения си месец или дори и след това.

⦁ Сатенен халат за моминско парти
моминско партиДруг много специално предложение за моминско парти е сатенен халат за булка.
Той е много красив елегантен и нежен подарък за всяка дама. Може след моминското парти булката да продължи да носи халата си в къщи или да го вземе на почивката от медения си месец.

 

⦁ Хавлия за булка
Подарете изключително красива хавлия за булка с висококачествена щампа и с прекрасен тематичен дизайн. Тази празнична хавлиена кърпа е чудесен подарък за събитието, който булката може да запази и дълго време да ползва.

 

⦁ Шапка с Козирка за Моминско парти – Бъдеща булка
Друг много забавен подарък за моминско парти е шапка с мрежа и козирка. В предната част на шапката може да бъде отпечатано името на самата булка. Моделът е лек, красив и изчистен и е подходящ за всяко време на годината. Имаме няколко актуални цвята, от които можете да изберете.

 

Надяваме се, че тази статия е била полезна за вас. Можете да разгледате нашите предложения в категорията Моминско парти и да направите своя комплект от подаръци за всеки на вашето събитие.

Назад към всички статии