Поръчки направени до 28.04 включително ще бъдат доставени преди Великден! Всички останали поръчки ще се доставят след 07.05! 

Идеи за коледна украса

02.12.2022

Предложения за оригинална коледна украса за дома

Любимите семейни празници наближават и започва подготовката за Коледа. Освен за красивите коледни подаръци е редно да помислим и нашата коледна украса, която да направи дома ни бляскав и приказен какъвто е и самия празник. Но какво да изберете за коледна декорация тази година? Не всичко, което се продава е достатъчно качествено и практично.

Не се тревожете, ако се затруднявате с избора си на коледна украса. В тази статия сме се погрижили да ви представим едни от най-красивите украси за Коледа, които освен че са качествени, са и с възможност за персонализация по ваш избор.

Тези прелестни коледни украси са подходящи както за декорация на вашия дом, така и за подарък на вашите близки. Така че ако търсите подходящ коледен подарък за любимите си хора, можете да изберете от посочените в тази статия изненади или да разгледате останалите ни коледни предложения в онлайн магазина на personalizirai.bg.

Идеи за коледна украса за дома

Коледни чорапи с име

Нашите плюшени коледни чорапи са много красиви и практични. Освен че можете да ги закачите на или близо до елхата и така да украсите стаята, в тях можете да поставите други малки коледни подаръци.

Също така можете да поръчате коледно чорапче за всеки член на семейството и така всеки да се почувства специален и част от едно цяло. Много забавен и сантиментален коледен подарък, нали? Подарете го на близките си и вижте какъв ще бъде ефектът.

Коледна покривка

Ако търсите подходяща коледна украса за маса, то коледните ни покривки с надпис са отличен избор за вас. Погрижете се близките ви да са на най-приказната трапеза тези празници, а и на следващите.

Нашите коледни покривки са изработени от качествени и устойчиви материи, така че да можете да ги ползвате дълго време, а не само на тази Коледа.

Коледни подложки за хранене

Изберете коледни подложки за маса с име, с които да направите украсата на дома си още по-впечатляваща. Всеки гост може да има специална подложка с неговото име и така да се чувства невероятно на семейния празник.

Нашите коледни подложки за маса са изработени от водонепромокаем материал, което ги прави подходящи за използване от деца. Дори да се случи да разлеете или разсипете нещо, подложката ще предпази покривката ви. Освен това подложките се почистват много лесно. Разгледайте и останалите модели с коледни дизайни в нашия онлайн магазин.

Коледни килими

Направете хола още по-празничен с коледен килим от мека и устойчива материя. Можете да изберете от няколко различни приказни мотива и да поръчате своето специално послание, което да бъде изобразено върху килима.

Килимите ни са плътни и изолират много добре всякакви подове. С тях ще сте спокойни, че вие и децата ви ще се чувствате комфортно и по-топло през зимата.

Коледни изтривалки за врата

Коледните изтривалки са чудесен начин да украсите дома си още от входната врата. Посрещнете всички гости с празнично настроение и ефектна украса.

Нашите изтривалки за врата са изработени от качествен каучук, който е много устойчив на износване и предотвратява хлъзгането. Поръчайте уникална изтривалка за врата с персонализиран надпис по ваше желание и направете коледните празници незабравими.

Тези и още много интересни коледни украси и подаръци ви очакват на personalizirai.bg. Не пропускайте да зарадвате близките си с прекрасни и практични подаръци.

Назад към всички статии