Моминско парти

Моминското парти е последното парти, на бъдещата булка като неомъжена и като такова, то трябва да е запомнящо се. Аксесоарите, украсата и цялата организация имат ключово значение за това доколко партито ще бъде във вихъра си. И за всичко това знаем, че не трябва да мисли булката, а нейната кума и шаферките. Същото важи и за подаръците. Не се очаква бъдещата булка да купува подаръци за моминското си парти, нали? Тази вечер е посветена изцяло на момата и на това тя да се забавлява с приятелите си. Моминското парти е време да се отпуснете и да създадете онези невероятни спомени, да подарите на булката най-веселата и забавна вечер.

Ако се нуждаете от вдъхновение за подходящ подарък за моминско парти, нашата прекрасна колекция от аксесоари и продукти с възможност за персонализиране са тук за вас. Помислете за тема на партито и съчетайте специалните дрехи и аксесоари с него. Имате богат избор на теми за моминско парти, които да придадат повече настроение на събитието.

Няма строго правило, когато става дума за подаръци за моминско парти. Въпреки това е като обичай отборът на булката да е снабден с отличителни аксесоари или дрехи. Това може да бъде тениска с надпис или шапка. Ако смятате да организирате парти покрай басейна, персонализираните бански с кърпа е чудесен комплект за моминско парти. Не пропускайте да разгледате през всичките ни предложения, защото не се знае каква вдъхновяваща идея може да откриете сред тях.

Персонализираните дрехи за моминско парти са чудесен избор, защото след зашеметяващата вечер всяка една участничка може да запази своята тениска  с надпис например и така винаги да си спомня за прекрасните моменти заедно. Направете от моминското парти нещо повече от събиране с приятели. Помислете за детайлите и мястото, броя на гостите и изненадите. Всичко зависи от вашата креативност и това колко сте дейни. Знаем, че булката е специална ваша приятелка, затова не пестете от времето и енергията си, защото тя го заслужава.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 28

 1. Сатенен халат "Лукс"
  Сатенен халат "Лукс"
  Цена от 35,14 лв.
 2. Дамски цял бански - Бъдеща булка с розов надпис
  Дамски цял бански - Бъдеща булка с розов надпис
  Цена от 44,63 лв.
 3. s model 2
  Сатенени ленти за моминско парти - Готови текстове
  Цена от 19,82 лв.
 4. sreburna
  Гривна с букви
  Цена от 12,00 лв.
 5. Rozov 2022 BG za mominsko
  Дамска лятна капела за Моминско парти
  Цена от 29,81 лв.
 6. Neseser za grim bejov dizain 1 BG
  Несесер за грим - Beauty
  Цена от 12,17 лв.
 7. Дамска чанта с надпис
  Дамска чанта с надпис
  Цена от 48,38 лв.
 8. 3 dizian rozova -24%
  Розова дамска тениска за Моминско парти - Наздраве
  Цена от 18,90 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 9. Siva s Bordo pandelka i gliter
  Плажна чанта с глитерен надпис
  Цена от 28,76 лв.
  100%
  1 оценка Оцени
 10. Дамски клъч с персонализация
  Дамски клъч с персонализация
  Цена от 40,44 лв.
Филтри
Страница