Поръчки направени до 28.04 включително ще бъдат доставени преди Великден! Всички останали поръчки ще се доставят след 07.05! 

Семейни коледни подаръци

02.12.2022

Идеи за нестандартни коледни подаръци за семейството ви

Коледа наближава, както и времето да изберем най-интересните подаръци за близките ни хора. Специално за тези хора си заслужава да отделим време и да помислим какво би ги зарадвало наистина.

Ако все още не знаете какво да подарите на семейството си или не сте сигурни дали това, което сте си наумили е най-доброто, задръжте така. В тази статия имаме много интересни идеи за семейни коледни подаръци, които да подарите на най-близките си хора.

Защо си заслужава да изберете персонализирани подаръци за Коледа на семейството си?

Персонализираните подаръци са създадени точно за това – да докоснат сърцето на близките ви хора. Но също и да оставят незабравим спомен, да покажат грижа, уважение, любов. Защо да не направите това за семейството си и то на Коледа.

Подаръците с персонализация са подходящи за всеки повод и за всеки. Те имат сантиментална стойност, заради посланието, което носят и това, че са специално създадени за получателя си.

Ако искате да направите нещо уникално за специален за вас човек или за семейството си, коледните ни персонализирани подаръци са подходящ избор. Персонализацията на всеки един подарък се изработва с прецизност, за да сте сигурни, че подаръкът ще запази своето най-добро състояние възможно най-дълго.

ТОП Семейни коледни подаръци

Коледните подаръци са най-желаните и най-очакваните. Затова ние създадохме специална категория, в която можете да намерите по един специален подарък за Коледа за всеки. Тук ще ви представим по-специално най-добрите ни коледни подаръци с персонализация, подходящи за подарък за любимите ви хора от семейството.

Коледни изтривалки за врата

Ако търсите нестандартен коледен подарък за семейството си или за ваши близки, това е чудесна идея. Нашите персонализирани изтривалки са направени от естествен каучук, което допринася за тяхната здравина и защита от подхлъзване.

Моделът, който виждате, е със сладко коледно джудже, което е приготвило подарък. По ваше желание може изтривалката да носи поздравително коледно съобщение. Изтривалката е подходяща за поставяне пред входната врата, в кухнята, на верандата и дори в детската стая.

Коледно одеяло

За спокойните и уютни нощи под топлите завивки с топла чаша чай и любимите хора можеш да избереш да подариш меко коледно одеяло с красив дизайн.

Нашите одеяла са произведени от изключително топъл и пухкав полар, което ги прави чудесни за зимата. Те също така са с прекрасен празничен дизайн, затова са и подходяща декорация за всеки дом.

Празничен килим

Едно от най-любимите ни места по време на празниците е холът – там, където се събираме с близките си и се наслаждаваме на времето заедно. Направете уникален коледен подарък, който ще допринесе за празничната атмосфера.

Нашите килими за под изолират чудесно всеки под и са направените от специална полиестерна материя, която не позволява подхлъзване и подходяща за персонализация.

Килимите ни могат да се поставят и във всяка друга стая. Тъй като са меки и устойчиви, килимите ни могат да предпазят от нараняване при евентуално падане.

Коледни възглавници

Коледните възглавници са специален подарък за всеки наш близък и най-вече за семейството. Можем да отпечатаме вашата любима семейна снимка върху пухкава и мека възглавница с прекрасен коледен дизайн. Тя винаги ще пази спомените за споделеното време заедно.

Възглавничките са подходящи за декорация на хола, спалнята и всяка друга стая. Ние гарантираме за качеството на печата и неговата издръжливост. Направете такъв специален подарък на най-любимите си хора.

Тези и още много интересни семейни подаръци за Коледа ви очакват в personalizirai.bg. Oсвен за коледните празници при нас можете да намерите подходящи изненади за всеки друг повод. Не пропускайте да зарадвате най-близките си и да им направите най-красивите подаръци.

Назад към всички статии