Ергенско парти

Подаръци за ергенско парти

Когато сте се заели с отговорната задача да организирате перфектното ергенско парти на вашия приятел, не бива да правите компромиси с детайлите. Важно е да подберете подходящите подаръци за ергенско парти, които да направят така, че всеки гост да се чувства специална част от отбора на младоженеца, но най-вече да накарате самия младоженец да се чувства като звездата на вечерта.

Но процесът на намиране на перфектните аксесоари за ергенско парти може да бъде почти толкова завладяващ, колкото и самото планиране на сватбата! А и нека си признаем - вероятно вече сте инвестирали доста в името на бъдещия младоженец.

За да улесним живота ви и да гарантираме, че присъствието ви не е единственият подарък, който предлагате, ние подбрахме списък с идеи за подаръци за ергенско парти. Включили сме редица различни продукти в нашия онлайн магазин, които да подхождат на всеки ваш приятел, без значение от професията му, така че със сигурност ще намерите нещо, което ще извади на показ забавния дух на компанията.

Забавни подаръци за ергенско парти

Всички сме чували поговорката: "Момчетата си остават момчета". Причината, поради която тази фраза се използва толкова често, е просто, че е вярна. Щом съберете момчетата, смехът, закачките и дръзките шеги ще се разраснат - независимо дали сте на 18 или на 40 години.

Забавните подаръци за ергенско парти винаги са хит, защото придават индивидуалност на партито и ще накарат цялата банда да изпадне в пристъп на смях. Някои забавни идеи за подаръци, които ще подобрят настроението, включват забавни парти тениски, хавлиени кърпи с надпис, готини спортни шапки с надпис и други.

 

Много от тези идеи за подаръци са и начин да дадете възможност за на всички гости да се почувстват още повече като важна част от партито. Ако изберете набор от подходящи парти шапки, които в крайна сметка носите заедно в нощните клубове, гарантирано ще имате спомени, истории и смях за цял живот, които да си спомняте след години.

Персонализирани подаръци за еленско парти

Нищо не говори за специален повод така, както персонализираният подарък. Ако поръчате персонализиран предмет чрез гравиране или отпечатване, вие правите допълнителна стъпка, за да направите подаръка малко по-значим. Списъкът с възможности е богат и е подходящ както за хора с ограничен бюджет, така и за тези, които искат да се развихрят.

Помислете дали да не подарите на младоженеца персонализирана гривна или портфейл. Ако искате да направите нещо повече, можете дори да подарите на всички присъстващи на партито персонализиран подарък за спомен от събитието.

 

Покажи повече
Филтри
на страница

10 продукта

 1. Вратовръзка за парти с Ваш текст
  Вратовръзка за парти с Ваш текст
  Цена от 5,76 лв.
 2. 99230 Cherna lenta design 2.1
  Вратовръзка за парти с Ваш текст с картинка
  Цена от 5,76 лв.
 3. 8 dizain ostanalite SINYA -24%
  Тениска за ергенско парти за момчетата - "НЕ" /синя и черна/
  Цена от 18,90 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 4. Мъжка Тениска за Ергенско парти с яка и СВЕТЕЩ Надпис
  Мъжка Тениска за Ергенско парти с яка и СВЕТЕЩ Надпис
  Цена от 34,90 лв.
 5. 6 dizain ostanalite BYALA -24%
  Бяла тениска за ергенско парти за момчетата - "НЕ"
  Цена от 18,90 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 6. 7 dizain mladojenec SINYA -24%
  Тениска за ергенско парти за младоженец - "ДА" /синя и черна/
  Цена от 18,90 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 7. Мъжка Тениска за Ергенско парти с яка и Надпис
  Мъжка Тениска за Ергенско парти с яка и Надпис
  Цена от 34,90 лв.
 8. 5 dizain mladojenec BYALA -24%
  Бяла тениска за ергенско парти за младоженец - "ДА"
  Цена от 18,90 лв. Редовна цена 25,00 лв.
 9. Шапка с Козирка за Ергенско парти - "Ергенското парти на" -37%
  Шапка с Козирка за Ергенско парти - "Ергенското парти на"
  Цена от 18,90 лв. Редовна цена 30,00 лв.
 10. Шапка с Козирка за Ергенско парти - "Да" -37%
  Шапка с Козирка за Ергенско парти - "Да"
  Цена от 18,90 лв. Редовна цена 30,00 лв.