*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 500 поръчки от 25.05 до 29.05

Често задавани въпроси

Тук ще намерите отговори относно най-често задаваните въпроси към нас от клиенти.

С какво се различават персонализираните подаръци?
Персонализираните подаръци се изработват специално за човекът, за когото са предназначени. Често те са ръчно изработени от нулата или се модифицират вече готови продукти, което ги прави изключително индивидуални. Например, ако правите подарък за нов дом, може да направите персонализирана изтривалка за входна врата, на която да е изписано името на семейството. Или ако вашата баба има нужда от ново одеяло да и подарите одеяло персонализирано с колаж от ваши снимки и индивидуално послание. Възможностите са безкрайни! Просто казано, персонализираните подаръци показват, че сте отделили време и усилия, за да намерите нещо, което е специално за човека, на когото го подарявате – и именно това ги прави много по-запомнящи се и ценени от обикновените подаръци.
Как мога да персонализирам подаръка си?
За персонализиране на подаръка си, може да използвате онлайн платформата ни, където ще имате възможност да изберете продукт и да добавите желаните персонални елементи - имена, снимки, дати и др. След това, следвайки инструкциите, може да видите предварително изображение на персонализирания продукт преди да го поръчате.
Какви продукти предлагате за персонализация?
Предлагаме широка гама от продукти за персонализация, включително чаши, кани, възглавници, календари, сувенири и много други. Можете да изберете подходящия продукт за вашата специална случка или повод.
За кого са подходящи персонализираните подаръци?
Персонализираните подаръци са подходящи за всеки! Те са чудесни подаръци както за жени, така и за мъже, деца, баби и дядовци. Можете да избирате от голямо разнообразие от артикули, които могат да бъдат персонализирани, включително чаши за чай, ключодържатели, чанти, шапки и много други. Най-хубавото е, че можете да добавите напълно индивидуален текст или дизайн към всеки подарък, което го прави наистина уникален и специален за получателя.
Колко струват персонализираните подаръци?
Цената на персонализираните подаръци варира в зависимост от вида на подаръка, използваните материали и сложността на дизайна. Например персонализиран ключодържател с инициали може да струва само няколко лева повече от обикновен такъв, докато изработеното по поръчка бижу може да струва значително повече. Това което трябва да се има предвид, е че повечето подаръци, изработени по поръчка не са непременно по-скъпи от масово произвежданите подаръци с подобни характеристики. Всъщност понякога те могат да бъдат по-евтини, тъй като не плащате за всички разходи за маркетинг и реклама, които са свързани с производството и продажбата на масово произвежданите изделия. Така че, ако търсите нещо уникално и специално, струва си да разгледате магазините за подаръци по поръчка, за да видите какво предлагат.
Какъв е срокът за изработка на персонализираните продукти?
Срок за ИЗРАБОТКА - продуктите с персонализация се изработват стандартно в срок от 3 работни дни. Процесът на персонализация обикновено отнема от няколко часа до няколко работни дни в зависимост от сложността на продукта и текущата работна натовареност. По време на поръчката ще получите информация за очакваните срокове за доставка. Според натовареността, периодът може да се удължи, за което ще бъдете уведомени при потвърждаване на поръчката.
Колко време отнема доставката?
Срок за доставка – поръчките се обработват през първия работен ден, след завършването(персонализирането) им и се доставят в рамките на следващия работен ден с избраната от вас куриерска услуга.
Мога ли да поръчам по телефона?
За да бъде успешно оторизирана Вашата поръчка трябва да бъде направена директно през сайта ни.
Как ще зная как изглежда персонализираният продукт преди да го поръчам?
При персонализиране на продукта, на разположение ще имате визуализация или предварителен преглед на персонализираният дизайн. Така ще можете да видите точно как ще изглежда продуктът преди да го поръчате. Моля имайте предвид, че в зависимост от устройството от което посещавате уебсайта ни, цветовете на продукта може да варират, тъй като различните екрани имат различна цветова матрица. Крайният физически продукт винаги ще има разминавания в цветовете с това, което виждате на визуализацията, но разбира се разликите ще са в допустимите граници.
Какви са опциите за доставка и плащане?
Предлагаме различни опции за доставка, включително куриерска доставка до врата или получаване от офис на куриерска фирма. За плащане, може да използвате различни методи - банков превод, кредитна/дебитна карта, или онлайн плащане през платформата ни.
Какви са възможностите за връщане и замяна на персонализирани подаръци?
Поради уникалния характер на персонализираните продукти, възстановяването и замяната на такива поръчки са възможни само при наличие на дефект или грешка от наша страна. Преди поръчка, уверете се, че всички данни за персонализация са правилни.
Мога ли да поръчам множество еднакви персонализирани подаръци за специално събитие?
Да, разбира се! Можем да ви предложим специални отстъпки за големи поръчки от еднакви персонализирани продукти за вашето специално събитие, като сватба, фирмено събитие и други.
Имате ли подаръчни опаковки?
Да, предлагаме подаръчни опаковки, които могат да придадат допълнителен чар на вашия персонализиран подарък.
Какво да правя, ако срокът за доставка е изтекъл, аз обаче още не съм получил/а своя персонализиран подарък?
В случай на закъснение в доставката, моля свържете се с нас и ние ще предоставим необходимата помощ и информация относно вашата поръчка.

Ако не сте намерили отговор на Вашия въпрос, при нужда от помощ или допълнително информация, не се колебайте да се свържете с нас.