Аксесоари

Аксесоарите, които подаряваме са едни от най-практичните подаръци. Те са подходящи както за членове от семейството, така и за приятели или наши познати, към които искаме да направим мил жест, но не са ни толкова близки. От друга страна аксесоарите са неизменна част от ежедневието ни и когато подарите такъв подарък, Вие най-вероятно ще поднесете продукт, който ще се ползва често, затова е добре, той да е не само красив, но и качествен и удобен. 

Персонализираните аксесоари

Когато добавите персонализация към продукта, вие го превръщате във вещ или дреха със сантиментална стойност за вашия любим човек. Ако човекът, който искате да зарадвате, обича практичните подаръци, персонализираните аксесоари са подходящ избор.

Какви персонализирани аксесоари можете да намерите при нас?

За да разберете повече за аксесоарите с възможност за надпис или инициали, които предлагаме, ще ви разкажем малко по-подробно за тях.

Дамски ръкавици с инициали

Дамските ръкавици с възможност за персонализация с уникални инициали са подходящ подарък за всяка жена, която предпочита стилните и удобни аксесоари. Те са изработени от еластична и приятна за носене материя, а накрая завършват с качествен еко пух. Персонализацията се извършва с качествена бродерия, с възможност за избор от пет глитерни цвята.

Мъжки ръкавици с инициали

Мъжките ръкавици с възможност за персонализация чрез бродирани инициали са перфектния зимен подарък за всеки мъж, който държи на стила и комфорта. Тъй като мъжете обичат практичните подаръци, този аксесоар е чудесен избор, без значение от повода.

Шапка с козирка за момче и момиче

При нас също ще намерите и различни варианти на шапки с козирка с възможност за уникален надпис. Те са подходящи за спортно-елегантен стил, празнични събития или просто, когато искате да изпъкнете с ефектен аксесоар. Може да изберете от голямо разнообразия на глитерни и матови цветове на персонализацията.

Зимни шапки за момче и момиче

Персонализираните зимни аксесоари за момче и момиче са изключително красиви, цветни и топли. Ако търсите да закупите комплект от ръкавички и шапка или само шапка за Вашето дете или детето на ваши близки, при нас ще намерите разнообразие от модели с любими анимационни герои или изчистени едноцветни варианти.

Доверете се на personalizirai.bg за изработката на качествената персонализация и за избора на уникален подарък, с който да зарадвате любимите ви хора. Проявете своята креативност и творчество, като участвате в създаването на подаръка. Можете да сте сигурни, че персонализираните продукти ще направят празника още по-специален и ще бъдат дълго помнени от получателите им. Направете подарък на себе си или на вашите близки с нашите страхотни персонализирани аксесоари.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 17

 1. Мъжки ръкавици с инициали
  Мъжки ръкавици с инициали
  Цена от 16,22 лв.
 2. NEW 10002-Cherno EKO zatvoreno
  Мъжки портфейл с Гравиран Надпис от ЕКО КОЖА
  Цена от 32,29 лв.
 3. Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа - Гланц
  Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа - Гланц
  Цена от 47,76 лв.
 4. Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Цена от 28,88 лв.
  100%
  1 оценка Оцени
 5. Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Цена от 28,88 лв.
 6. Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Цена от 28,88 лв.
 7. Мъжки колан от естествена кожа с Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Надпис
  Цена от 28,88 лв.
 8. Мъжка гривна с гравиран Надпис
  Мъжка гривна с гравиран Надпис
  Цена от 20,80 лв.
 9. Мъжка гривна с гравиран надпис – Котва
  Мъжка гривна с гравиран надпис – Котва
  Цена от 18,28 лв.
Филтри
Страница