Поръчки направени до 28.04 включително ще бъдат доставени преди Великден! Всички останали поръчки ще се доставят след 07.05! 

Плюшени одеяла – подарък за всеки

07.12.2022

Защо да подарите плюшено одеяло за подарък?

Какво си представяте, когато чуете уютен дом? Определено това е мястото, където споделяме най-личните си и щастливи моменти с близките ни. За комфорта и уюта на това интимно кътче всеки от нас избира декорация, завивки, вещи, които да са практични, красиви и качествени. В тази статия ще поговорим за плюшени одеяла и по-конкретно защо да ги изберем за дома си или за подарък. Също така ще ви предложим няколко актуални и красиви модела от колекцията ни.

Защо да изберете плюшени одеяла от Personalizirai.bg?

Персонализиран подарък за най-близките

Ако искате да намерите практичен и красив подарък за любимите си хора, който може да се ползва често у дома, то един от най-добрите варианти е плюшено одеяло.

Освен че притежават много качества, нашите одеяла могат да бъдат персонализирани с името на получателя или имената на членовете от семейството например. Това е много специален и личен подарък, който ще бъде свързан с грижата и любовта, която споделяте.

Пухкави одеяла за дома

Одеялата от плюш, които ще намерите в нашия онлайн магазин, са изработени от мека и пухкава материя, устойчива на множество изпирания. Те също така не се намачкват и могат лесно да се сгъват.

Подарък за всеки повод

Плюшените одеяла са любими на много хора и могат да се ползват целогодишно – винаги, когато има нужда от топла и мека завивка. Може да подарите такъв модел за Коледа, рожден ден, имен ден или просто като изненада и символ на грижа и любов.

Декорация за дома

Нашите одеяла са с прекрасен дизайн, който ще допълни и разкраси всяка стая. Те са подходящи като завивка, с която да покриете дивана в хола, като детско одеяло, като покривало за спалня. Където и да ги поставите, те ще допринесат за уюта и красотата на дома ви.

Плюшени одеяла от Personalizirai.bg

Ще ви представим и няколко от нашите най-предпочитани модели плюшени одеяла, които можете да изберете от онлайн магазина ни. Всяко едно от тях може да бъде персонализирано с името или имената, които желаете.

Плюшено одеяло каре – с 4 имена

Това е перфектният семеен подарък за зимата. Одеялото е с разноцветни тематични квадратчета, в които присъстват животински мотиви. В 4 от квадратчетата могат да бъдат изписани имената на членовете на вашето семейство или семейството, на което искате да подарите подарък.

Плюшено одеяло – бежово

Плюшеното одеяло с голяма буква в централната си част може да наистина стилно и красиво допълнение към декорацията на всеки дом. Дизайнът на този модел е изчистен, семпъл, но в същото време много ефектен. Можете да го използвате както за завивка, докато четете книга или гледате любимото си предаване, така и като пухкаво покривало за детската стая.

Детско плюшено одеяло – Ракета

Това е чудесно плюшено одеяло за момче, което да подарите на своето съкровище или на детето на ваши близки. Моделът е с красиви космически елементи, като в централната му част е изобразена летяща ракета. Под ракетата можем да поставим и името на детенцето.

Одеялото е прекрасен подарък за рожден ден или просто за декорация детската стая.

Детско плюшено одеяло – Еднорог

Еднорозите са любими магични същества на малки и големи момичета – затова и това е прекрасно детско одеяло за момиченцата.

Моделът е в нежни розови, лилави и оранжеви нюанси. В централната си част е изобразена част от главата на еднорог и големи красиви цветя. Точно там одеялото дава възможност за изобразяване на името на детето.

Коледно одеяло

В нашия магазин ще намерите и прекрасни коледни одеяла, като това, която виждате. Този модел е с приказен мотив, изобразяващ как дядо Коледа пътува със шейната и елените си, за да раздаде всички подаръци.

Особено децата, които обичат Коледа и я очакват с нетърпение, ще бъдат много впечатлени и зарадвани с такъв подарък.

Тези и още много други плюшени одеяла ви очакват в нашия онлайн магазин за персонализирани подаръци. Освен че можете да посочите името, което да бъде отпечатано на избрания модел, можете да изберете и от различните размери одеяла.

Назад към всички статии