Поръчки направени до 28.04 включително ще бъдат доставени преди Великден! Всички останали поръчки ще се доставят след 07.05! 

Килими за дома с интересен дизайн

07.12.2022

Какви килими можете да изберете от Personalizirai.bg

Килимите са онзи елемент, който може да преобрази дома ни и то по-неочаквано добър начин. Какви други предимства може да е има един качествен килим? В тази статия ще разгледаме защо си заслужава да изберете от моделите, които Personalizirai.bg предлага и ще ви покажем кои са най-интересните модели от колекцията ни.

Хубавият килим, поставен на правилното място и съчетан по правилния начин с останалата част от обзавеждането, може да направи дома ви много по-привлекателен и уютен. Голите подове не са особено приветливи и предразполагащи към почивка и спокойствие. Също така килимите могат да ни предпазят от нараняване и пързаляне.

Когато градусите започват да се понижават, наличието на мек килим, който да изолира от студения под, е още по-препоръчително. Също така малките деца обожават да си играят на земята и за това е добре да им осигурите сигурна, красива и безопасна среда.

Защо да изберете килим от Personalizirai.bg?

Персонализиран килим

Искате да добавите индивидуалност и личен почерк към интериора на дома си? Можете да изпишете на любимия си килим вдъхновяващи послания, имена или просто думи, които ви мотивират.

Ефектна декорация на дома

Нищо не може да се сравни с уюта и красотата на красивите килими за дома. Без тях помещенията изглежда не само празни, но и скучни. Можете да внесете цвят и настроение в хола, детската или кухнята с един елемент, който впечатлява с дизайн и послание.

Защита от хлъзгане и падане

Нашите килими разполагат със специално силиконово покритие, което предпазва от хлъзгане. Също така меката материя ще ви защити при евентуално падане или в случай, че изпуснете някакъв предмет.

Забавна и креативна среда за децата

Освен, че килимите ни ще ви помогнат да предпазите малките от нараняване или студ, те ще се допринесат и за тяхното настроение. Имаме килими за детска стая, които са под формата на игра. С тях малките ще се забавляват и ще обичат още повече да прекарват време у дома.

Какви килими можете на намерите в Personalizirai.bg?

Килими за хол

Холът ни е мястото, където разпускаме, посрещаме гости, празнуваме всеки ден. Но любимото ни семейно местенце няма да е толкова приветливо, ако го оставим без никакво покритие. Можете да изберете от нашите супер свежи килими с каре или от моделите ни коледни килими, които ще направят празничните моменти още по-специални.

Килими за кухня

Замисляли ли сте се колко е важно кухнята ви да има покритие на пода, което да не позволява подхлъзване. Там е мястото от дома, където може да се разлее вода, друга течност или да падне храна. Ако подът ви не е подсигурен, това е си е предпоставка за подхлъзване.

Хубавото на нашите килими е, не само че са изключително красиви, но и че се почистват много лесно.

Килими за детска стая

Нашите детски килими ще помогнат на детето ви да се забавлява повече у дома. Цветни, занимателни и много красиви – те са подходящи за както за детската стая, така и за детския кът в хола например. Не пропускайте да подарите на вашето мъниче такава прекрасна изненада. Можете да изберете от различните ни модели:

Най-готиното е, че името на детето може да бъде изобразено на килимчето, а това да го зарадва още повече. На детския килим с пътища например вашето момченце може да кара любимите си колички.

Имате ли вече идея какъв модел килим бихте искали да вземете за дома си? Тогава разгледайте отблизо моделите в нашия онлайн магазин. Платформата ни ви дава уникалната възможност да видите как ще изглежда вашия модел с надписа, който искате.

Назад към всички статии