Поръчки направени до 28.04 включително ще бъдат доставени преди Великден! Всички останали поръчки ще се доставят след 07.05! 

Подаръци за декорация на детска стая

31.10.2022

Какви подаръци да изберете за детската стая?

Декорацията на детската стая е много важна част от интериора, която допринася за начина, по който изглежда това пространство. А как трябва да изглежда детската стая? На първо място, тя трябва да е уютна и приветлива, с подходящо осветление и обзаведена в подходящата за детето тематика. Целта е, когато мъничето е в стаята си, наистина да се чувства спокойно и комфортно и да я възприема като най-любимото си място в жилището.

Декорацията е ключова и ако искате да намерите подходящите елементи за детска стая, които да се включват хармонично в интериора, трябва да съобразите дизайна и изработката им.

В тази статия ще ви предложим няколко интересни идеи за подаръци, които могат да са част от декорацията на детската стая и ще й помогнат да изглежда по-добре.

Подаръци за декорация на детска стая

спални комплекти1. Детски спални комплекти

Детските спални комплекти заемат наистина важно място в интериора на детската стая. Това е много практичен подарък за всеки повод.

Моделът, който ви представяме, е много популярен през последните години. Дизайнът включва любимите на малки и дори големи анимационни герои.Комплектът е и с мотиви на красиви снежинки – много подходящ за зимния сезон. Той съдържа плик за завивка (за единично детско легло) и калъфка за възглавница от приятна и лека сатенирана материя.

Разгледайте и останалите дизайни детски спални комплекти, които предлагаме в платформата ни.

детско одеало2. Детски одеяла

Детските одеяла са нашата слабост. Изключително красиви, топли и леки, тези завивки определено са нещо, което всяко мъниче трябва да има в детската си стая. Подходящи както за декорация, така и за лека завивка в прохладните дни – можете да изберете от голямо разнообразие от прелестни модели. Всяко одеяло може да бъде персонализирано с името на детето и да се превърне в невероятен личен подарък.

възглавница3. Декоративна възглавница с надпис

Още един интересен и много ефектен вариант за подарък, който може да подарите за рожден ден, Коледа или друг повод.

В платформата ни ще намерите много дизайнерски детски възглавнички с възможност за отпечатване на любимата ви снимка и вашето специално послание.

Този подарък е един от най-символичните, затова и е много вероятно детето да го пази дълго време и всъщност да му остане като скъп спомен от детството, като порасне.

Нашите възглавнички са изработени от висококачествен плюш, който е много красив и приятен за гушкане. Подходящи са както за декорация на детската стая, така и на всяко друго помещение в жилището.

кукла доли4. Детска играчка с Име

Разбира се, няма как да пропуснем любимите на малки и големи детски играчки. Но с какво са по-различни играчките в нашата платформа? Те могат да носят името на своя собственик.

Децата реагират много емоционално и радостно, когато получават толкова специални подаръци. Дори играчките с имена в много случаи се превръщат в най-любимите им плюшковци, с които всеки ден си играят.

пончо5. Детска хавлия пончо

Сред най-популярните детски аксесоари за подаряване се нареждат и персонализираните хавлии за плаж и баня.

Детските хавлии тип пончо са интересен вариант, с който децата много се забавляват. Тези аксесоари за плаж правят времето на басейна, морето и дори това за къпане много по-цветно и весело.

Нашите модели са с красиви дизайни на животни и анимационни герои и са изработени от качествена материя, която попива перфектно влагата. Те също могат да бъдат персонализирани по ваше желание.

Детската стая е специално място за всеки дом, което заслужава да бъде декорирано с най-красивите завивки и играчки. Направете най-добрия избор за вашето дете или това на вашите близки.

Назад към всички статии