*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 500 поръчки от 25.05 до 29.05

Идеи за гравирани подаръци

26.10.2022

Гравираните подаръци са сред най-предпочитаните персонализирани изненади, които се изработват чрез специална технология. За целта се използва лазер, а най-често материалите, върху които се гравира са стъкло, дърво, кожа и метал. Ако искате да направите личен и функционален подарък на любим човек, гравираните подаръци са много подходящи.

Технологията на гравирането позволява изработката на устойчива персонализация и надписи с различни шрифтове.

Много хора се чувстват специални, когато получат подарък, гравиран с тяхното име, инициали или послание, предназначено само за тях. Гравирането може да превърне един предмет, като гривна или стойка за аксесоари, в специален подарък, който получателят ще оцени.

Гравираните подаръци често са просто по-запомнящи се. Също така изборът на такъв подарък ще помогне да направите още по-добро впечатление.

В следващите редове ще ви дадем няколко предложения за уникални гравирани подаръци, подходящи за много поводи.

Идеи за гравирани подаръци

 

Мъжки колан от естествена кожа с гравиран надпис

Мъжки колан от естествена кожа с гравиран надпис

Това е сред топ предложенията гравирани подаръци за мъж. Особено ако вашият любим човек е привърженик на елегантните и стилни аксесоари от естествена кожа – този вариант е много подходящ избор.

Това е изключително качествен продукт, който е едновременно стилен и универсален, за да може получателят да го ползва в широка гама от тоалети.

Мъжка кожена гривна с гравиран надписМъжка кожена гривна с гравиран надпис

Следващото ни предложение е много интересно и подходящо за всеки мъж, който обича качествените кожени аксесоари за ръка.

Този подарък е подходящ за всеки повод и със сигурност ще направи впечатление на получателя. Можете да изберете дали гравираният надпис да бъде от външната или вътрешната страна на гривната, както и в какъв цвят предпочитате да бъде – черен или тъмно кафяв.

Сгъваем нож с гравиран надписСгъваем нож с гравиран надпис

Направете изключително оригинален и практичен подарък на вашия приятел или любим. Този сгъваем нож е с красив и практичен дизайн, което го прави лесно преносим.

Ножът е подходящ за различни дейности като лов, риболов, къмпинг и т.н. Изработен е от дърво и неръждаема стомана, като дръжката е с удобна форма, която накрая завършва с приспособление за закачане.

Дървен органайзер за лични вещиДървен органайзер за лични вещи

Още един много практичен и красив подарък, който е подходящ за организиране на личните вещи у дома или в офиса. Този дървен органайзер е с лека и елегантна форма. Дървото придава приятен и уютен вид на всяко пространство.

На стойката може да поставите най-необходимите си вещи, които имате навика да забравяте къде оставяте като очила, ключове, телефон и часовник. Внесете хармония и ред в работната среда или у дома.

Мъжко портмоне с гравиран надписМъжко портмоне с гравиран надпис

Това, което знаем със сигурност е, че мъжете обичат функционалите подаръци, които могат да ползват често. Ако искате нещо луксозно и практично, което да персонализираме за вашия колега, приятел или роднина – коженият гравиран портфейл е чудесен вариант.

Изберете своето послание и мястото, на което предпочитате да го гравираме. Можете също така да изберете и цвета на аксесоара. Ние ще се погрижим за качествената изработка на персонализацията.

Гравирана кучешка каишкаГравирана кучешка каишка

Направете подарък на вашия домашен любимец, който е устойчив на износване и стои много сладко. Каишката е от естествена кожа, която гарантира издръжливостта й качеството на аксесоара.

Можете да изберете от няколко различни цвята на моделите и размер на каишката.

Това са само част от нашите прекрасни персонализирани подаръци. Разгледайте и останалите предложения в нашата онлайн платформа и направете най-подходящия подарък според повода.

Назад към всички статии