Весели джапанки с име

26.07.2022

Лятото е в разгара си, което означава, че сега е времето да се насладим на голяма доза слънчеви лъчи и разхлаждащи моменти на плажа. Без значение дали обичате морските преживявания или лежерните часове край басейна, най-подходящите обувки, които можете да носите са джапанки.

Пъстри, забавни, леки и вдъхновяващи – джапанките са любимите ни плажни модели, които се предлагат в толкова голямо разнообразие. В тази статия ще ви предложим уникални и забавни джапанки, които си заслужава да имате или да подарите на свой близък.

Персонализирани джапанки – защо да ги изберете

Ако искате да имате най-оригиналните и впечатляващи джапанки на плажа, то персонализираните модели определено са такива. Защо това са е един от най-добрите обувки както за плажа, така и за басейна?

Джапанките с възможност за персонализация са личен и много специален подарък, който можете да направите на любимите ви хора или на себе си. Можете да изберете дизайн по ваше желание и след това да посочите какъв надпис да бъде изобразен на тях.

Всъщност не е нужно да се ограничавате с ходенето на плаж. Персонализираните джапанки могат да се носят по всяко време! Може да отидете на спа, на фестивал, сватба, моминско парти, на хотел, фитнес или спортно събитие. Можете винаги да имате чифт забавни леки обувки, които да носите навсякъде със себе и които да обуете, ако например усещате умора в краката от други по-тежки или високи модели.  Списъкът е безкраен.

Джапанките с надпис са идеалният уникален подарък

Когато подарявате персонализиран подарък означава, че сте вложили допълнителна мисъл в него и определено ще накара получателят да се почувства специален.

Тук ще ви предложим няколко модела детски, мъжки и дамски джапанки, които можете да поръчате от сайта на personalizirai.bg.

Забавни джапанки с надпис

1. Дамски джапанки

Дамски джапанки с плодове

⦁ Дамски джапанки с плодове

Обичате ли свежите вкусове и ярките дизайни? Тогава е много вероятно да се влюбите в тези плодови джапанки. Направете допълнение към плажната си визия с удобни и весели обувки, които са лесни за почистване и изключително леки.

Дамски джапанки с плажен мотив ⦁ Дамски джапанки с плажен мотив

Носете морското настроение навсякъде със себе си. Предлагаме ви следващия дамски модел с вдъхновяващ дизайн с пясък и мидички, красиви цветя и разбира се, специално място, където да поставите вашия надпис. Това може да бъде име или кратко лично послание.

2. Детски джапанки

Детски джапанки за момче с човечета ⦁ Детски джапанки за момче с човечета

Имате ли нужда от нещо забавно и чаровно за вашето момченце? Тогава можете изберете този закачлив модел с усмихнати човечета, които се подават под завесата. Подходящи за летните приключения на детето, тези джапанки са чудесен избор.

Детски джапанки за момиче с коте ⦁ Детски джапанки за момиче с коте

Котенцата са едни от любимите животинки на повечето момиченца. Затова и следващите красиви джапанки, които бихме искали да ви представим са тези чаровни модели с коте и сърце под него. Ако и вашето дете обича тези пухкави и сладки същества, със сигурност ще се зарадва на такъв чифт джапанки.

3. Мъжки джапанки

Мъжки джапанки - костюм ⦁ Мъжки джапанки – костюм

Всеки уважаващ себе си джентълмен с чувство за хумор заслужава да има такива джапанки! Това също така е чудесен подарък за завършване или за сватба, ако искате да се пошегувате с ваш приятел или просто така – за настроение.

Мъжки джапанки - дюнер ⦁ Мъжки джапанки – дюнер

За любителите на вкусните дюнери имаме специално предложение! Ако ваш приятел обожава да консумира такава храна или самите вие обичате да хапвате дюнери – това е много подходящ избор.

Това са само част от нашите красиви и забавни джапанки, които можете да поръчате от нашия онлайн магазин. Разгледайте и останалите ни предложения и направете уникален подарък за себе си или близките си.

Назад към всички статии