Подарък за Свети Валентин за Нея

17.01.2022

Идеи за подарък за свети валентин за жена.

 

Свети Валентин е още един повод,  за да докажете, че сте романтичен мъж, който познава жена си или приятелката си по-добре, отколкото познава себе си, защото подаръкът за празника на влюбените трябва да избран на основата на познаването на партньора. Ако сте женени от 30 години, вероятно познавате любимата си много добре; но може да ви се стори почти невъзможно да я изненадвате година след година с поредния романтичен подарък.

 

Истината е, че съпругата ви или дългогодишната ви приятелката вероятно очаква да се постараете. А ако се срещате само от три месеца, определено имате много да учите един за друг, включително какъв с подарък бихте уцелили десятката, без избора ви да е прекалено банален.

 

Ето защо преди всеки празник на любовта е необходим момент на умствена гимнастика за избора на правилния подарък, независимо дали връзката ви е съвсем нова, или е в златните си години, дали сте решили да останете в рамките на бюджета, или да направите по-голяма инвестиция. Ако наистина искате да я впечатлите по време на празника на влюбените, позволете ни да ви помогнем да се справите с тази задача с нашите идеи за подаръци за Свети Валентин. От креативни решения до класически варианти, от грижовни сувенири до интимни предложения, всяко от тях ще придаде на съвместния ви ден щипка (или купчина) романтика.

 

Идеи за подарък за Свети Валентин за Нея

 

1. 3D LED Нощна лампа- Цветна хармония

Подарете й мистична и магична красота, която да й напомня всяка вечер за вашия мил жест. Тази изключително ефектна нощна лампа ще стои чудесно на нощното й шкафче. За ефекта е използвана вълшебна плочка, която е огрявана от Led осветление. На плочката може да бъде гравирано послание или инициали на вашата любима.

 

Лампата разполага с 8 цвята, които могат да се сменят. Артикулът може да работи както с кабел така и само с батерии, така че е много удобен и за пренасяне.

 

2. Розово Мече с ВАШ дизайнмече със снимка

Това прекрасно розово мече може да бъде в прегръдките й и да направи празника ви незабравим. А още по-впечатляващото е, че на тениската му може да бъде

изобразен вашия дизайн. Розовото мече с брокатени крачета и тениска със снимка и надпис е един изключително сладък и универсален избор за подарък за Свети Валентин за жени!

 

3. Възглавничка за Свети Валентин с ваша снимка и текствъзглавница със снимка

Класически универсален избор за всички двойки. Няма как да дамата на сърцето ви да не бъде впечатлена от този сантиментален подарък за Свети Валентин. На сайта ни можете да разгледате още много дизайни на декоративни възглавнички, които могат да бъдат персонализирани с любима ваша снимка и надпис.

 

4. Плюшено одеяло – Сърцаодеяло за свети валентин

Подарете топлина и уют на половинката си. Това прекрасно поларено одеяло с надпис със сигурност ще я зарадва. То е красива декорация за всяка стая и в същото време е много удобно и практично за ползване, тъй като не се намачква и е олекотено. В средата на сърцето можем да изобразим името на вашата любима.

 

5. Кожен CASE за iPhone с лазерно гравиране – Сърца с ИМЕкейс за iphone сърца

Прекрасен вариант за персонализиран аксесоар. Този кейс ще краси по уникален начин телефона на половинката ви и тя винаги ще се сеща за вас, когато го види. Изработен от висококачествена кожа, можете да разчитате, че той ще може да бъде ползван дълго време и ще защити телефона от удари и надрасквания.

 

С това нашите идеи за подаръци за влюбени не привършват. Посетете сайта ни и разгледайте голямото разнообразие от качествени артикули, които мога да бъдат персонализирани по ваш избор.

Назад към всички статии