Нестандартни фирмени подаръци

07.11.2022

Чудите ли се какви подаръци да изберете за вашите служители или клиенти? Особено ако искате да ги впечатлите и да изразите специално отношение, аксесоарите с надпис са едни от най-подходящите за целта. Ако не сте сигурни какво точно да изберете, помислете за нещо нестандартно и практично. В тази статия сме ви подготвили няколко интересни предложения, които са стилни и функционални и със сигурност ще впечатлят получателите им.

Защо подаряването на фирмени подаръци е добра практика?

Подаряването на фирмени подаръци отдавна е част от бизнес културата. Това е чудесен начин да стоплите бизнес взаимоотношенията си, да благодарите на дългогодишни клиенти, да напомните на някого за бизнеса си или да насърчите свой служител. Ефектът винаги ще е положителен, когато изберете правилната изненада. А и кой не обича подаръците? Всъщност грижливо избраният подарък със смисъл би разтопил и най-ледените корпоративни взаимоотношения.

Подаръците имат за цел да укрепят корпоративните и личните връзки между клиентите, потребителите и служителите. Всъщност, според Международната асоциация за рекламни продукти, е доказано, че тази дейност работи положително за изграждането на фирмата.

Кои са най-добрите фирмени подаръци?

Най-добрите фирмени подаръци са онези, които са внимателно подбрани. А това винаги си личи. Ако искате да покажете точно това, изберете персонализирани бизнес подаръци. Нищо няма да впечатли един човек повече от личната изненада.

Сред най-подходящите фирмени подаръци се нареждат практичните и стилни аксесоари с надпис, които могат да се ползват ежедневно.

Фирмени подаръци с надпис от personalizirai.bg

подложка за мишка

Подложка за мишка

Практично, впечатляващо и интересно предложение за всеки офис служител – подложката за мишка може да бъде персонализирана по ваше желание. Ако все пак нямате идея за дизайн, ние също можем да ви предложим. На подложката може да изобразим вашето насърчаващо или поздравително послание. Ако вашият служител обича гейминг преживяванията също е достатъчно добра причина да му подарите специална персонализирана подложка. Моделът е с гладка повърхност, която позволява удобна работа или игра. Маус пад-ът може да се използва както за мишка, така и за клавиатура.

дървен органайзер Дървен органайзер за бюро

Още един уникален аксесоар за офиса и за дома. Дървеният органайзер е чудесен помощник, който ще помогне да притежателя си да подреди най-нужните и вещи на едно място, където винаги да са му под ръка. Компактен и лек, но в същото време много стабилен, този аксесоар внася уют в обзавеждането благодарение на стилния дървен материал и семплия дизайн. Към всичко това като добавим и персоналното послание, което можем да гравираме – получавате прекрасен личен подарък.

портмоне с надпис Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа

Много модерен и впечатляващ подарък – коженото мъжко портмоне с послание определено ще се открои дори сред най-личните подаръци. В същото време е подходящ за всеки мъж, който обича красивите и качествени аксесоари. Персонализацията се извършва с висококачествен лазер, което гарантира за нейната устойчивост.

 

портмоне за документи Портмоне за документи с инициали

Този стилен органайзер портмоне за документи и кредитни карти е изработен от твърда еко кожа в много практичен и удобен размер. Той ще държи картите и документите подредени на сигурно място. Портфейлът за документи събира над 15 бр пластики. Изделието е направено от най-високо качество дизайнерска кожа Saffiano, която се използва от най-модерните световни марки. Технологията е специално създадена за кожени аксесоари, за да бъдат по-издръжливи и водоустойчиви.

ключодържател Кожен Ключодържател с надпис

Ако търсите нещо малко, практично и символично може да изберете ключодържател от висококачествена еко кожа с инициали. Също така може да го съчетаете с картодържател, портмоне или клъч чанта в кожа в същия цвят.

Той има възможност за красиво отпечатване на букви и символи. За персонализацията използваме специална машина, която създава релеф върху кожата и гарантира дълготрайността на печата. Надписът се позиционира в средата на изделието и се предлага в 3 цвята: златен, сребърен и розов.

Това са едни от най-подходящите фирмени подаръци, които можете да подарите на своите клиенти, служители или бизнес партньори. За още интересни и нестандартни идеи за изненади посетете нашия онлайн магазин.

Назад към всички статии