*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 500 поръчки от 25.05 до 29.05

Как да организирате ергенско парти?

09.07.2021

Как да организирате ергенско парти?

Следвайте това лесно ръководство за планиране на незабравимо ергенско парти и няма да сгрешите.

Поздравления, избрали са Ви за кум! Това е голяма чест, но също така и голяма отговорност. Но не се притеснявайте, дори да нямате никакъв опит в организирането на събития, това лесно за следване ръководство ще Ви помогне да планирате перфектното ергенско парти. Имайте предвид, че е необходимо да се активизирате седмици преди сватбата, така че не оставяйте нещата за последния момент! Ако пък искате да действате по лесния начин, потърсете експертна компания за планиране на празненства, която да свърши по-голямата част от работата вместо Вас.

Тук обаче ще разгледаме случая, в който Вие държите да организирате ергенското парти.

Ето няколко неща, които трябва да направите, когато планирате ергенско парти:

Първи стъпки
Първата стъпка е да решите какъв вид ергенско парти ще се хареса най-много на всички, но най-вече на младоженеца. Искате да организирате традиционна вечер с много шеги и алкохол или може би да наблегнете на забавните активности? Искате ли изпълнен с екшън ден и приключения, които със сигурност да накарат сърцата на всички да се разтуптят? Или да изненадате бъдещия младоженец с нещо уникално? Каквото и да изберете, вижте нашите съвети, за да организирате перфектното ергенско парти.

Поговорете с младоженеца

Попитайте младоженеца какво иска от своята ергенска вечер – дали уикенд навън, приключенски ден или спокойна вечер в местния квартал. Много по-лесно е да организирате събитието, като имате подходящите жокери. И не забравяйте, че не планирате своята ергенска вечер, а всичко това е в полза на Вашия най-добър приятел.

Съставете списък с гости

Помолете бъдещия младоженец да помисли с кои приятели би искал да се види по време на ергенското парти и съставете списък от 8 до 20 ключови лица. Опитайте се да се ограничите до истинските приятели и най-близките му колеги. След това се свържете с него и попитайте дали е съгласен с крайния списък.

Разгледайте възможностите

След като вече имате имената на ергените и представа за бюджетните ограничения на гостите, потърсете в интернет и разгледайте възможностите за заведения.

Определете датата

Ергенското парти трябва да е скоро до сватбата, но не толкова, че да повлияе на основното събитие – вече е общоприето, че ергенското парти в нощта преди сватбата не е добра идея. Измислете няколко дати, предложете ги на групата и вижте кой уикенд устройва по-голямата част от нея. Направете това поне три до пет месеца преди големия ден, за да може всеки да планира почивните си дни.

Резервирайте рано

Ако планирате пътуване в чужбина, най-добрите цени ще бъдат налични рано. Същото важи и за нашите курорти. Особено ако сте голяма група, резервирането в последния момент е рисковано.

Помислете за финансирането

Добра идея е да се създаде фонд, от който да се плаща за различните дейности! В качеството си на кум трябва да осигурите най-доброто ергенско пътуване, така че погрижете се да имате под ръка сума, с която да заплатите основните разходи. Определете необходимия бюджет и предложете на групата всеки да заплати своята част още преди събитието.

Не се опитвайте да вършите всичко сами
Грижата за цялата група може да бъде изтощителна дотолкова, че да не успеете да се забавлявате заедно с останалите. Как да се справите? Много лесно! Просто разпределете задачите между останалите гости – всеки е добре да допринесе, макар и с нещо малко, за осъществяването на голямата картина.

Дрескодът

Обичайно е ергените да се отличават с някакъв тематичен дрескод. Независимо дали става дума за еднакви тениски или костюми, ще е необходимо известно планиране.

Ето няколко препоръки за интересни персонализирани продукти, които можете да включите в партито си:

Можете да направите дрескода още по-интересен и забавен, като поръчате специални персонализирани тениски с името на младоженеца или шеговито послание.

Освен това можете да добавите още един забележителен детайл с персонализираните аксесоари. На страницата на personalizirai.bg ще намерите оригинални шапки с козирка, които могат да бъдат с надпис по Ваше желание.

Ако младоженецът носи на майтап, можете да го предизвикате, като му подарите някой от нашите модели мъжки боксерки с дизайн и надпис по Ваш избор. Те ще останат като спомен от незабравимата вечер, която ще прекарате заедно.

Дейности по време на ергенското парти

А сега нека преминем към най-вълнуващата част от всяко ергенско парти – дейностите. Това е моментът, в който можете да покажете колко много обичате най-добрия си приятел! Имайте предвид обаче, че трябва да се уверите, че и останалите гости ще се забавляват.

Макар че младоженецът е най-важен, настроението на останалите е от съществено значение, тъй като те също ще допринесат за развихрянето на купона. Винаги можете да се посъветвате с гостите за идеите си, за да видите какъв вид дейности ще им допаднат най-много.

Нека поговорим за идеи. Разбира се, можете да се спрете на някои клишета, като например посещение на стриптийз бар, но какво ще кажете да направите нощта наистина специална? Помислете за някои необичайни дейности, които можете да включите. Ето няколко примера:

  • Наемане на яхта
  • Тестване на различни видове алкохол
  • Посещение на бирария
  • Ескейп стаи
  • Преход в планината
  • Организиране на палатков лагерСписъкът може да продължи до безкрай. Всичко, което трябва да направите, е да се уверите, че младоженецът и гостите ще се насладят на вечерта или уикенда.

А, да! Не забравяйте и Вие да се забавлявайте!

Може да Ви се струва, че това е огромна работа, но знаем, че ще се справите. Дори и най-неорганизираният човек може да организира страхотен ергенски празник с малко помощ. За още вдъхновяващи идеи за подаръци за най-различни поводи, разгледайте нашите предложения и се свържете с екипа ни, ако имате въпроси.

Назад към всички статии