*1-ви ЮНИ* Безплатен ПОДАРЪК с първите 500 поръчки от 25.05 до 29.05

Идеи за подаръци за зодия Рак

29.06.2022

Какво да подариш на зодия рак?

Лятото е в разгара си и е време нашите любими раци да празнуват. Ако търсите нещо интересно и специално, с което да изненадате любимите си хора от тази зодия, то вие сте на правилното място. Подготвили сме селекция от много оригинални и красиви подаръци за зодия рак. Но преди да ви ги представим, ще обърнем внимание на характера тези симпатяги раците, за да ви помогнем да изберете правилния подарък за тях. Важно е преди да направите своята поръчка да сте помислили за това какво наистина би допаднало на получателя.
 

 

С какво са характерни хората от зодия рак?

 
 
Представителите на зодия рак са чувствителни, проницателни, търсещи. Това са домошари, които изключително много държат на семейството и приятелите си. Те определено обичат подаръците, каквито и да са, но със сигурност ще оценят онези, за които сте се постарали. Така че има смисъл да вложите креативност и мисъл при избора на следващия подарък към любимия ви човек от зодия рак.
 
Носталгичен, сантиментален и емоционален са другите характерни черти на Рака. Привидно твърдата им обвивка е начин да предпазят сърцето си, но веднъж влезнали в него, ще бъдете силно почитани и подкрепяни. Те са лоялни приятели макар понякога да имат променливи емоции.
 
Ето защо персонализираните подаръци са нещо много подходящо за хората от зодия Рак. Подаръците с надпис носят смисъл, който останалите предложения на пазара няма как да имат. Вие можете да участвате в създаването на изненадата за любимите си хора и лично да допринесете за това празника им да е по-специален.
 
Нашите подаръци са красиви, качествени и освен, че могат да носят послание, те са и на много достъпна цена. Не е необходимо да харчите цяло състояние, за да намерите най-добрия подарък.
 

 

Идеи за подарък за зодия Рак

 
 
Ето и нашата прекрасна селекция от подаръци за зодия рак, която можете да разгледате по-подробно на сайта ни. Всеки артикул има възможност за персонализация, така че можете да сте сигурни, че подаръка ви е повече от специален.
 

Картина канавакартина канава за зодия Рак

 
Това е чудесен семеен подарък, който ще краси стената на вашия близък. Канавите са много красиви и издръжливи – те ще запазят наситените си цветове с години. Направете този специален жест към вашия приятел, съпруг/а или друг рак от близките ви. Запечатайте спомените в красива дървена рамка, които винаги ще са там, за да напомнят за взаимоотношенията ви. Можете да изберете от два цветни варианта или да поръчате канава с ваша снимка.
 

 

 
 

Емайлирано канче – зодия рак 

Емайлираните канчета са чудесен сантиментален подарък за всеки празник. Имаме специални модели с дизайн за зодия рак. Те са издръжливи, красиви и много функционални. Покажете на любимите си хора внимание и грижа и им подарете нещо необикновено и оригинално, което да използват в моментите за отдих. Към канчето можем да добавим вашето лично послание, с което да докоснете сърцето на получателя. Канчето се предлага в два прелестни дизайна, от които можете да изберете.

 

 

 

Плюшено раче с Имерак

Още един уникален персонализиран подарък, който може да подарите на вашия любим рак – плюшена играчка с възможност за поставяне на 12 символа. Тази красива пухкава играчка е много чаровна и със сигурност ще накара черупката на всеки представител на зодията на омекне. Изработена е от висококачествен плюш и е устойчива на многократни изпирания. Тя ще се превърне в любимото пухкаво приятелче на получателя, която винаги ще му напомня за милия жест, който сте направили.
 
 
 
 

 Не пропускайте да зарадвате специалните за вас хора с оригинален подарък на изгодна цена.

Назад към всички статии