Поръчки направени до 28.04 включително ще бъдат доставени преди Великден! Всички останали поръчки ще се доставят след 07.05! 

Идеи за подаръци за зодия Рак

29.06.2022

Какво да подариш на зодия рак?

Лятото е в разгара си и е време нашите любими раци да празнуват. Ако търсите нещо интересно и специално, с което да изненадате любимите си хора от тази зодия, то вие сте на правилното място. Подготвили сме селекция от много оригинални и красиви подаръци за зодия рак. Но преди да ви ги представим, ще обърнем внимание на характера тези симпатяги раците, за да ви помогнем да изберете правилния подарък за тях. Важно е преди да направите своята поръчка да сте помислили за това какво наистина би допаднало на получателя.
 

 

С какво са характерни хората от зодия рак?

 
 
Представителите на зодия рак са чувствителни, проницателни, търсещи. Това са домошари, които изключително много държат на семейството и приятелите си. Те определено обичат подаръците, каквито и да са, но със сигурност ще оценят онези, за които сте се постарали. Така че има смисъл да вложите креативност и мисъл при избора на следващия подарък към любимия ви човек от зодия рак.
 
Носталгичен, сантиментален и емоционален са другите характерни черти на Рака. Привидно твърдата им обвивка е начин да предпазят сърцето си, но веднъж влезнали в него, ще бъдете силно почитани и подкрепяни. Те са лоялни приятели макар понякога да имат променливи емоции.
 
Ето защо персонализираните подаръци са нещо много подходящо за хората от зодия Рак. Подаръците с надпис носят смисъл, който останалите предложения на пазара няма как да имат. Вие можете да участвате в създаването на изненадата за любимите си хора и лично да допринесете за това празника им да е по-специален.
 
Нашите подаръци са красиви, качествени и освен, че могат да носят послание, те са и на много достъпна цена. Не е необходимо да харчите цяло състояние, за да намерите най-добрия подарък.
 

 

Идеи за подарък за зодия Рак

 
 
Ето и нашата прекрасна селекция от подаръци за зодия рак, която можете да разгледате по-подробно на сайта ни. Всеки артикул има възможност за персонализация, така че можете да сте сигурни, че подаръка ви е повече от специален.
 

Картина канавакартина канава за зодия Рак

 
Това е чудесен семеен подарък, който ще краси стената на вашия близък. Канавите са много красиви и издръжливи – те ще запазят наситените си цветове с години. Направете този специален жест към вашия приятел, съпруг/а или друг рак от близките ви. Запечатайте спомените в красива дървена рамка, които винаги ще са там, за да напомнят за взаимоотношенията ви. Можете да изберете от два цветни варианта или да поръчате канава с ваша снимка.
 

 

 
 

Емайлирано канче – зодия рак 

Емайлираните канчета са чудесен сантиментален подарък за всеки празник. Имаме специални модели с дизайн за зодия рак. Те са издръжливи, красиви и много функционални. Покажете на любимите си хора внимание и грижа и им подарете нещо необикновено и оригинално, което да използват в моментите за отдих. Към канчето можем да добавим вашето лично послание, с което да докоснете сърцето на получателя. Канчето се предлага в два прелестни дизайна, от които можете да изберете.

 

 

 

Плюшено раче с Имерак

Още един уникален персонализиран подарък, който може да подарите на вашия любим рак – плюшена играчка с възможност за поставяне на 12 символа. Тази красива пухкава играчка е много чаровна и със сигурност ще накара черупката на всеки представител на зодията на омекне. Изработена е от висококачествен плюш и е устойчива на многократни изпирания. Тя ще се превърне в любимото пухкаво приятелче на получателя, която винаги ще му напомня за милия жест, който сте направили.
 
 
 
 

 Не пропускайте да зарадвате специалните за вас хора с оригинален подарък на изгодна цена.

Назад към всички статии