Подаръци за абитуриенти

Завършването на училище или университет е важно събитие и разбираме, че искате да изберете нещо по-специално, защото това са събития, които няма как да се повторят. Искате да направите запомнящ се подарък, но и в същото време да не се налага да похарчите спестяванията си – това не е наложащо. Някои от най-добритеподаръци за дипломиране са скъпи, но не по цена, а по това, което е вложено в тях – любов и креативност.

Семейството и приятелите се гордеят със завършващия и подаряването на подарък за дипломиране е нещо, което ще помогне за подобаващото отпразнуване на празника. Но знаете ли какво точно да подарите? Ако се чувствате объркани от многообразието на пазара, не се притеснявайте. Тук ще намерите препоръчани подаръци за бал, които гарантираме, че ще впечатлят всеки абитуриент.

Какъв подарък за абитуриент да изберете?
Персонализираните подаръци са чудесен избор, с който да зарадвате абитуриентите, понеже са много по-лични и вие можете да оставите вашия творчески щрих върху продукта.

 • Мече абитуриент

Пухкаво сладко мече с абитуриентска шапка е много актуален и забавен вариант, който можете да изберете и да сте сигурни, че ще предизвикате широката усмивка на получателя. Можете да поставите снимка и вашето специално поздравяващо послание върху подаръка и така да напомняте на завършващия за постижението му.
Това е подарък за завършванена 12 клас или на университет, който ще предизвика емоции и ще запечата спомена за специалният момент. Отбележете годините, прекарани в училище и взетите изпити по подобаващ начин – с подарък, който знаете, че ще се хареса. Покажете на завършващия колко се гордеете с него и това, че може да разчита на вас и занапред, каквото и да предстои.

 •  Плюшена възглавничка с Име

Можете също така да отпечатате снимка от завършването върху пухкава възглавничка - чудесен подарък за абитуриентка или абитуриент, който могат да носят със себе си в ново си жилище.

 • Чанта клъч - перфектни подаръци за абитуриентка

Друг много подходящ вариант за дамите, които обичат персонализирани аксесоари, е красива дамска чанта клъч с инициали. Нашите подаръци са специално подбрани, така че всяка една персонализация да бъде извършена качествено и да остане един красив спомен за получателя.

 • Кожени аксесоари - подарък за абитуриент мъж

Можете да откриете голямо разнообразие от стилни кожени аксесоари, които да са чудесен подарък за всеки абитуриент. Ето и някои от тях:

Кожени аксесоари - портфейли, ключодържатели , паспортхолдъри

Персонализиран калъф за паспорт

Много често на абитуриентите им се налага да пътуват извън страната, за да отпразнуват завършването си. Дори да не е така, то може вашият любим човек да обича да пътува. Затова може да изберете кожен калъф за паспорт, ако случаят е някой от тези.

Кожени ключодържатели
Кожените ключодържатели са много интересен подарък за абитуриент, който може да остане като любим спомен за завършващият. Кожата, която е използвана за изработката на тези аксесоари е изключително качествена. Затова можете да бъдете сигурни, че те са много издръжливи и красиви.

В случай, че предпочитате малки подаръчета за абитуриенти, можете да изберете красив ключодържател от дизайнерска кожа с надпис. Той ще помогне на притежателя си винаги да намира бързо ключовете си, но и не само. Това е много симпатичен и красив моден аксесоар с добавена стойност.

Мъжки портфейли

Предлагаме и различни кожени портфейли, които могат да бъдат гравирани от външната страна с инициалите на абитуриента. От вътрешната страна също може да бъде красиво гравиран надпис с вашето специално послание.

Ако търсите подходящи подаръци за абитуриенти мъже, можете да изберете например елегантна гривна от естествена кожа с красива тока от състарена поцинкована стомана. Всички гривни и портмонета от кожа, които предлагаме можем да гравираме с лазер. Това ще остане един много специален подарък за вашия любим човек.

 • Украса за абитуриентски бал

Знаем, че празнуването с роднини и приятели е неизменна част от отбелязването на завършването. За това специално събитие ще ви е необходима красива украса, а какво по-хубаво от персонализиран фон за снимки. Това дори може да бъде достатъчно, за да украсите ресторанта или дома си. На този декор за снимки ще направите качествени снимки, които ще запазят спомена за празника.

 • Символични подаръци

Друг красив подарък за абитуриент е 3D LED нощна лампа със специален дизайн. Тя е и красива украса за всяка спалня. Можете да изберете от нашите красиви нощни лампи, които светят в различни цветове и могат да заемат почетно място на нощното шкафче на любимия ви човек.

Друг вариант е да изберете красиво емайлирано канче с надпис. Нашите модели метални канчета са подходящи както за домашна употреба, така и като аксесоар по време на различни приключения в природата.

Вижте нашите предложения за подаръци за дипломиране и много други поводи. При нас ще намерите по нещо за всеки човек и за всеки повод.

Покажи повече
Филтри
на страница

7 продукта

 1. Дамски клъч с персонализация
  Дамски клъч с персонализация
  Цена от 40,44 лв.
 2. Сатенени ленти за абитуриентски бал с текст по избор
  Сатенени ленти за абитуриентски бал с текст по избор
  Цена от 19,82 лв.
 3. Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Цена от 28,88 лв.
  100%
  1 оценка Оцени
 4. Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Цена от 28,88 лв.
 5. Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Цена от 32,20 лв.
 6. Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Цена от 28,88 лв.
 7. Мъжки колан от естествена кожа с Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Надпис
  Цена от 28,88 лв.