Получател

Персонализираните подаръци са един прекрасен и оригинален начин да зарадвате близките си. Те са изключително подходящи за всеки пол и възраст. От най-малките до най-големите – има с какво да ги изненадате, когато се доверите на богатия избор от оригинални идеи за персонализиран подаръци, който ние, от personalizirai.bg, сме подбрали за Вас и Вашите близки.

 

Защо избрахме персонализираните подаръци?

Като почитатели на красивите и качествени продукти, ние търсихме начин как да предоставим на клиентите си възможност за избор, който да бъде разнообразен и в същото време искахме да предложим нещо различно и креативно. Избрахме персонализираните подаръци, защото те Ви дават свободата да проявите личното си отношение и желание да участвате в изработването на подаръка. Така сме сигурни, че ще постигнете целта си, а именно – да впечатлите най-любимите си хора по един незабравим начин. За нас е радост да участваме в този процес и заедно с вас да създаваме красота и повод за вълнуващи преживявания.

 

За кого са подходящи персонализираните подаръци?

Още едно неоспоримо предимство на персонализираните подаръци пред останалите е, че получателят им може да бъде всеки човек, когото искате да изненадате. При нас ще откриете както оригинални семейни подаръци, с които може да зарадвате всеки един член от семейството, така и подаръци за жена или за мъж, без значение дали става дума за ваши приятели или колеги. Пошегувайте се със шефа Ви или го изненадайте с някои от нашите подаръци за мъж. Направете мил жест към съседа или подарете сладка плюшена играчка на любима Ваша известна личност.

Не се тревожете дали ще впечатлите близките си, защото с избора на персонализиран подарък това е гарантирано. Това е чудесен начин да покажете на някого, че държите на него и че той заема специално място в сърцето Ви. Усмивката и доброто настроение при подаряването им са гарантирани и от двете страни.

 

Направете всеки празник незабравим, като добавите Вашият личен творчески щрих по време на поръчката си. Приложете снимка там, където моделът на подаръка го позволява и/или добавете Вашето докосващо послание, с което да развълнувате сърцето на любимия Ви човек. Само в няколко лесни и бързи стъпки от нашата платформа ще сътворите най-сладкия и впечатляващ подарък.

 

Убедихме ли Ви вече, че това е подходящият подарък за Вас? Е, тогава елате с нас на пътешествие сред морето от вълшебни подаръци и разгледайте вдъхновяващите идеи за подарък в категорията.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 257

 1. DSC_2741_1
  Кучешка каишка с гравиран надпис
  Цена от 16,38 лв.
 2. Дамски ръкавици с инициали
  Дамски ръкавици с инициали
  Цена от 18,58 лв.
 3. Мъжки ръкавици с инициали
  Мъжки ръкавици с инициали
  Цена от 16,22 лв.
 4. Нашийник за куче с ИМЕ – избор на букви за персонализация
  Нашийник за куче с ИМЕ – избор на букви за персонализация
  Цена от 21,73 лв.