Подаръци за абитуриентски балове

Търсиш идеи за подарък на абитуриент? Завършването на училище или университет е важно събитие и разбираме, че искате да изберете нещо по-специално, защото това са събития, които няма как да се повторят. Искате да направите запомнящ се подарък, но и в същото време да не се налага да похарчите спестяванията си – това не е наложащо. Някои от най-добрите подаръци за бал са скъпи, но не по цена, а по това, което е вложено в тях – любов и креативност.
Семейството и приятелите се гордеят със завършващия и подаряването на подарък за дипломиране е нещо, което ще помогне за подобаващото отпразнуване на празника. Но знаете ли какво точно да подарите? Ако се чувствате объркани от многообразието на пазара, не се притеснявайте. Тук ще намерите препоръчани подаръци, които гарантираме, че ще го впечатлят.

Какъв подарък за абитуриент да изберете – списък с идеи за подаръци?

Персонализираните подаръци са чудесен избор, с който да зарадвате абитуриентите, понеже са много по-лични и вие можете да оставите вашия творчески щрих върху продукта. Пухкаво сладко мече с абитуриентска шапка е много актуален и забавен вариант, който можете да изберете и да сте сигурни, че ще предизвикате широката усмивка на получателя. Можете да поставите снимка и вашето специално поздравяващо послание върху подаръка и така да напомняте на завършващия за постижението му.
Това е подарък за завършване на 12 клас или на университет, който ще предизвика емоции и ще запечата спомена за специалният момент. Отбележете годините, прекарани в училище и взетите изпити по подобаващ начин – с подарък, който знаете, че ще се хареса. Покажете на завършващия колко се гордеете с него и това, че може да разчита на вас и занапред, каквото и да предстои. Можете също така да отпечатате снимка от завършването върху пухкава възглавничка, която абитуриентката или абитуриентът да носят със себе си в ново си жилище. Нашите подаръци са специално подбрани, така че всяка една персонализация да бъде извършена качествено и да остане един красив спомен за получателя.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 17

 1. Мече абитуриент с Надпис
  Мече абитуриент с Надпис
  Цена от 29,94 лв.
 2. Дамски клъч с персонализация
  Дамски клъч с персонализация
  Цена от 40,44 лв.
 3. Мече абитуриент с Надпис
  Мече абитуриент с Надпис
  Цена от 38,94 лв.
Филтри
Страница