За домашни любимци

За домашни любимци

Домашните любимци заемат специално място в сърцата на стопаните си. Неслучайно в много случаи те са възприемани за членове от семейството и това е напълно нормално, когато се замислим каква безрезервна любов ни дават и как са способни да ни разведрят дори и в най-трудните моменти. Ето защо те заслужават най-добрите грижи и внимание и ние решихме, че подаръците за домашни любимци трябва да са в отделна специална категория.

Случвало ли ви се е да искате да подарите нещо различно на домашния си любимец освен традиционните лакомства и играчки, но да не знаете какво да е то? Имаме няколко прекрасни идеи за вас, които ще ви накарат да се усмихнете. 

Аксесоарите за домашни любимци с възможност за персонализация са чудесен подарък както за вас, така и за вашата любима животинка. С тях те ще изглеждат още по-красиви и сладки и ако случайно се изгубят от погледа ви, хората ще знаят името на животинката и ще им е по-лесно да ви я върнат. Можем да гравираме името на вашето животинче на прекрасно изработена каишка или нагръдник, с която то ще се отличава от всички останали и ще му е удобно. Друго качество на нашите аксесоари за домашни любимци е, че те са изработени от устойчиви и качествени материали. Но нека споменем някои от подаръците за домашни животни, които може да намерите на страницата на personalizirai.bg:

Кучешки нагръдник с пандела

Персонализираните кучешки нагръдници са едни от най-търсените и това е разбираемо предвид красивият им дизайн и качествената изработка от велур. Те са подходящи за всякакви кученца, защото може да изберете от един от трите размера, които предлагаме. Освен това според това кой цвят най-много ви допада ,може да изберете розов или син цвят. Панделката е изящна и красива и не пречи на свободното движение на животинчето, като му придава елегантен и чаровен външен вид.

Нашийник на куче с име

Искате ли да имате красив нашийник от еко кожа за вашия най-добър приятел, на който да е изписано с релефни букви неговото име? Можете да поръчате такъв, който ще бъде специално изработен за вашето кученце в кратък срок. Налични са различни цветови модели, като може да изберете и подходящият размер. 

Кучешка каишка с гравиран надпис

Подарете на кучето си каишка с гравиран надпис, който е много устойчив на износване. С този прекрасен аксесоар от естествена кожа любимото ви същество ще се чувства комфортно и ще изглежда чудесно. Може да изберете измежду 6 цвята и 4 размера, затова сме сигурни, че имаме подходящата каишка за кученцето ви.

Тези и още много други продукти за домашни любимци с възможност за персонализация очаквайте на страницата ни. Доверете ни се за изработката на персонализиран подарък за най-добрите ви приятели, които са неизменно до вас. Ние знаем колко важни са те за вас, затова и ще се погрижим всяка една поръчка да е направена с много любов и внимание.

Покажи повече
Филтри
на страница

10 продукта

 1. Кучешко есенно-пролетно яке - Лапичка с ИМЕ -13%
  Кучешко есенно-пролетно яке - Лапичка с ИМЕ
  Цена от 30,67 лв. Редовна цена 35,50 лв.
 2. kojeno cherveno Dizain 3 s Lypa -5%
  Кучешко кожено яке - Аз командвам
  Цена от 44,00 лв. Редовна цена 46,60 лв.
 3. Кучешко есенно-пролетно яке - Сърчица с ИМЕ -13%
  Кучешко есенно-пролетно яке - Сърчица с ИМЕ
  Цена от 30,67 лв. Редовна цена 35,50 лв.
 4. Кучешко есенно-пролетно яке - ИМЕ с глитерен надпис -13%
  Кучешко есенно-пролетно яке - ИМЕ с глитерен надпис
  Цена от 30,67 лв. Редовна цена 35,50 лв.
 5. kojeno cherveno Dizain 11 s Lypa -5%
  Кучешко кожено яке - Лапичка с ИМЕ
  Цена от 44,00 лв. Редовна цена 46,60 лв.
 6. DSC_2741_1 -42%
  Кучешка каишка с гравиран надпис
  Цена от 14,00 лв. Редовна цена 20,00 лв.
 7. DSC_2859 -8%
  Кучешки нагръдници с панделка
  Цена от 39,51 лв. Редовна цена 43,40 лв.
 8. майло -8%
  Легло за домашни любимци във формата на СЪРЦЕ
  Цена от 40,06 лв. Редовна цена 43,96 лв.
 9. brown-pillow -11%
  Легло за домашни любимци - ВЪЗГЛАВНИЦА
  Цена от 38,72 лв. Редовна цена 43,72 лв.
 10. Правоъгълно легло за домашни любимци УЮТ -9%
  Правоъгълно легло за домашни любимци УЮТ
  Цена от 36,44 лв. Редовна цена 39,44 лв.