Коледни подаръци

Коледните подаръци са част от магията, наречена Коледа. Toва е един от най-любимите семейни празници на всички и като такъв той ще бъде запомнен не само със празничната семейна вечеря, но и красивата декорация на дома и прекрасните подаръци, които си разменят всички. Това е един от поводите, при които най-често се търсят подаръци, но голямото разнообразие не винаги помага за избора на подходящ подарък за Коледа. При нас ще откриете разнообразие от супер оригинални коледни подаръци за деца, коледни подаръци за жени и дори коледни подаръци за мъже, които често са едни от най-трудните за впечатляване.

 Коледни подаръци с персонализация

Все по-често хората търся нестандартни идеи за коледени подаръци. Подаръците с възможност за персонализация са предпочитани, заради тяхната уникалност. Избирайки да подарите нещо специално създадено за любимите Ви хора, Вие си гарантирате, че желаният ефект ще бъде постигнат. Широката усмивка и щастливият поглед със сигурност ще бъдат предизвикани. Все пак не искате това да е отбиване на номера, нали? Знаем, че близките Ви заслужават нещо наистина различно и нашите персонализирани подаръци са точният избор за това.

Освен че тези персонализираните подаръци са уникални, те са и красиво изработени и ще допълнят коледния дух във всеки дом. Те винаги ще пазят и спомена за споделените моменти заедно.

 

Защо да изберете персонализирани подаръци за Коледа от personalizirai.bg?

Когато избирате подаръка за близките си, трябва да сте спокойни и сигурни, че се доверявате на опитен екип, който не само предлага продукт, а обича работата си. Ние вярваме, че тези коледни подаръци , ще изберете, ще носят магия и щастие на хората, и подготвяме всички поръчки с внимание и от сърце, защото Дядо Коледа има нужда точно от такива добри помощници.

 

Бъдете различни! Може наистина да се изгубите сред коледните предложения за подаръци в интернет и по магазините, но замислете се дали искате да подарите нещо, което може да бъде срещнато почти навсякъде. С избора на персонализиран подарък ще подарите нещо, което ще бъде индивидуално изработено за човека, който искате да зарадвате.

 

Какви Коледни персонализирани подаръци може да намерите при нас?

Нашият екип винаги се стреми да подбираме качествени продукти, подходящи за персонализация, които знаем, че ще се харесат на нашите клиенти и техните близки. Целта ни е да получите най-уникалните и качествено изработени подаръци и да превърнем всеки повод в незабравим празник.

Ето какви страхотни идеи за коледни подаръци може да намерите в тази категория:

 • Поларено одеало с възможност за персонализация;
 • Коледни персонализирани възглавнички;
 • Дамски ръкавици с инициали;
 • Коледни персонализирани плюшени играчки;
 • Мъжки ръкавици с инициали;
 • Персонализирани коледни чорапи.
 • Коледни подаръци за жени
 • Коледни подаръци за мъже
 • Коледни подаръци за деца
 • Коледни подаръци за дома

Коледните ни персонализирани подаръци са повече от прекрасни! Проявете творчеството, което знаем, че е заложено във Вас, и направете подаръка уникален с Вашия личен почерк. Тези произведения на коледната магия носят уют и топлина и са подходящи за подарък за всички възрасти. Направете Коледата специална за най-любимите Ви хора, като изберете от тези чудесни подаръци. Ние гарантираме, че ще се погрижим за качествената обработка на Вашата поръчка и тя ще бъде изпълнена в кратък срок от 3 дни.

 

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 210

 1. Зимна бебешка шапка 634042
  Зимна бляскава шапка за момиче с Понпон
  Цена от 23,49 лв.
 2. Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа - Мат
  Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа - Мат
  Цена от 47,76 лв.
 3. Cheren 1
  Кожен Ключодържател с надпис
  Цена от 17,15 лв.
 4. Мъжки ръкавици с инициали
  Мъжки ръкавици с инициали
  Цена от 16,22 лв.
 5. Дамски ръкавици с инициали
  Дамски ръкавици с инициали
  Цена от 18,58 лв.