Подаръци за мъж

Чудили ли сте се как да зарадвате този път специалния мъж в живота ви за празника? Знаем, че сте, защото мъжките подаръци са нещо изключително специфично за избиране. И говорим за тогава, когато наистина искате да впечатлите любимия ви човек, а не просто да му подарите поредните чорапи или парфюм. Може мъжете да не са толкова придирчиви, когато стане дума за подаръците, които получават, но повярвайте, че от подарък до подарък има разлика и ефектът е различен. И тъй като искахме да Ви помогнем в избора, създадохме тази категория специално за мъжката част, която не по-малко от женската заслужава да получи най-страхотните подаръци.

Нека помислим кои са подходящите подаръци за мъж? Определено те харесват забавните подаръци, които носят настроение. Освен това джентълмените си падат по елегантни подаръци,  с които да подчертаят тоалета си( имаме нещо и за тях). И да не забравяме – всички мъже харесват практичните и удобни продукти, които могат да използват в ежедневието си. Това ще отмени част от не толкова приятната задача за повечето от тях – да инвестират време в пазаруване. Добрата новина е, че имаме за всекиго по нещо, затова разгледайте оригиналните ни идеи за мъжки подаръци в категорията. 

Защо да изберете персонализиран подарък за мъж?

Освен с всички споменати характеристики на подаръците, мъжете могат да бъдат впечатлени по още един начин и това е, като им подарите нещо наистина специално. Ако искате да сте оригинални и да проявите креативността си, персонализацията е един от начините, по които ще създадете един наистина сантиментален подарък за мъж и ще оставите личния си почерк. А заедно в комбинацията на някои от изброените качества, няма как да не зарадвате изключително много любимия си човек.

Какви персонализирани подаръци за мъж ще намерите в категорията?

Както вече отбелязахме, в нашия онлайн магазин за персонализирани подаръци може да намерите подходящия подарък за всички мъже – от момчета до възрастни. Ето какви невероятни предложения сме ви подготвили, с които да впечатлите близките си:

 • Сърце с възможност за отпечатване на снимка;
 • Различни модели коледни възглавници с възможност за надпис и снимка;
 • Персонализирани мъжки ръкавици с инициали;
 • Коледни персонализирани чорапи;
 • Коледно поларено одеяло с надпис;
 • Шапка с козирка с възможност за ефектен надис;
 • Забавни мъжки боксерки с персонализация;
 • Хавлиени кърпи с възможност за надпис и др.

Имаме разнообразни и интересни подаръци мъже, които да подарите при различни поводи и празници. Избирайки персонализиран подарък, Вие си гарантирате, че той ще се превърне в една от любимите вещи на любимия ви човек и той дълго ще помни този жест. Не подценявайте избора на мъжки подарък, а свободно проявете творчеството, заложено във вас и участвайте в магията на създаването на изненадата. Тази магия, чрез която ще създадете сантиментален подарък за мъж, който ще се откроява от 99% от всички останали подаръци, които любимият ви е получавал. 

Покажи повече

Филтри
на страница

12 продукта от 81

 1. Спортен сак - Щанга
  Спортен сак - Щанга
  Цена от 19,50 лв.
 2. Спортен сак - Гиричка
  Спортен сак - Гиричка
  Цена от 19,50 лв.
 3. Спортен сак - Послание 2
  Спортен сак - Послание 2
  Цена от 19,50 лв.
 4. Спортен сак - Козел
  Спортен сак - Козел
  Цена от 19,50 лв.
 5. Спортен сак - Усмихнато лице
  Спортен сак - Усмихнато лице
  Цена от 19,50 лв.
 6. Спортен сак - Йога
  Спортен сак - Йога
  Цена от 19,50 лв.
 7. Спортен сак - Щанга
  Спортен сак - Щанга
  Цена от 19,50 лв.
 8. Спортен сак - Щанга
  Спортен сак - Щанга
  Цена от 19,50 лв.
 9. Спортен сак - Мотор
  Спортен сак - Мотор
  Цена от 19,50 лв.
 10. Спортен сак - Цветен кръг
  Спортен сак - Цветен кръг
  Цена от 19,50 лв.