Подаръци за моминско парти

Моминското парти е последното парти, на бъдещата булка като неомъжена и като такова, то трябва да е запомнящо се. Аксесоарите, украсата и цялата организация имат ключово значение за това, доколко партито ще бъде във вихъра си. И за всичко това знаем, че не трябва да мисли булката, а нейната кума и шаферките. Същото важи и за подаръците. Не се очаква бъдещата булка да купува подаръци за моминското си парти, нали? Тази вечер е посветена изцяло на момата и на това тя да се забавлява с приятелите си за последен път като неомъжена. Моминското парти е време да се отпуснете и да създадете онези невероятни спомени, да подарите на булката най-веселата и забавна вечер.

Ако се нуждаете от вдъхновение за подходящ подарък за моминско парти, нашата прекрасна колекция от аксесоари и продукти с възможност за персонализиране са тук за вас. Помислете за тема на партито и съчетайте специалните дрехи и аксесоари с него. Имате богат избор на теми за моминско парти, които да придадат повече настроение на събитието.

Моминско парти - подарък
Няма строго правило, когато става дума за подаръци за моминско парти. Всяко нещо, избрано и подарено с любов може да докосне сърцето на булката и да я трогне. Но можете да направите това вълнуващо събитие още по-прекрасно.

Знаем, че има нещо като обичай отборът на булката да е снабден с отличителни аксесоари или дрехи. Ето какви подаръци можете да намерите при нас:

Сатенен халат за моминско парти
Един много актуален аксесоар за моминско парти са сатенените халати. Те са изработени от мека и приятна материя и стоят супер елегантно на всяка дама. На гърба на халата можем да отпечатаме надпис по ваше желание като “булка”, “шаферка”, “кума”, а защо не и името на дамата.

Тениска с надпис за моминско парти
Искате да подарите по нещо запомнящо се на всяка дама в моминското парти? Това може да бъде тениска с надпис, която да има забавно послание и да означава, че сте част от това невероятно събитие.

Колаж канава
Направете незабравим подарък на булката, защо не и на шаферките. Запечайтайте най-любимите си снимки в една красива канава с висококачествен печат. Тя ще краси дълго време стената на притежателката си и ще й напомня за това специално събитие.

Гривна с букви-метална
Друг много интересен подарък за моминско парти, който да остане прекрасен спомен и след празненството. Можем да гравираме гривна с желания от вас надпис. Това може да е име, датата на празника или специално кратко послание.

Шапка за моминско парти
Шапките за моминско парти са подходящи за всякакви събирания, без значение къде сте решили да е празненството.

Бански за моминско парти
Ако смятате да организирате парти покрай басейна, персонализираните бански са чудесна идея за подарък за моминско парти. Също така можете да използвате тези дрехи и ако празнувате на плажа, или сте организирали спа уикенд на някой комплекс с минерална вода например.

Чаши за моминско парти
Това прекрасно събитие има нужда от още няколко детайла, за да добие още повече празничност. Можете да изберете и красиви гравирани чаши с надпис.

Хавлиена кърпа за моминско парти
Красиви, меки и разбира се, с достоен надпис. Имаме специални модели хавлиени кърпи за шаферки и булки, така че можете да осигурите подходящата кърпа за всяка дама.

Чанта за моминско парти
Чантите за моминско парти са подходящи аксесоари, които са много практични и ще запечатат спомена за невероятното ви парти. Те са много подходящи и за събиране на останалите подаръци от партито или ако смятате да се забавлявате на плажа.

Не пропускайте да разгледате всичките ни изненади за моминско парти, защото не се знае каква вдъхновяваща идея може да откриете сред тях.

Персонализираните дрехи за моминско парти са чудесен избор, защото след зашеметяващата вечер всяка една участничка може да запази своята тениска с надпис например и така винаги да си спомня за прекрасните моменти заедно. Направете от моминското парти нещо повече от събиране с приятели. Помислете за детайлите и мястото, броя на гостите и изненадите. Всичко зависи от вашата креативност и това колко сте дейни. Знаем, че булката е специална ваша приятелка, затова не пестете от времето и енергията си, защото тя го заслужава.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 23

 1. Siva s Bordo pandelka i gliter
  Плажна чанта с глитерен надпис
  Цена от 28,76 лв.
  100%
  1 оценка Оцени
 2. dizian 3 cherven banski s model
  Дамски цял бански - Бъдеща булка с бял надпис
  Цена от 44,63 лв.
 3. Дамски цял бански - Бъдеща булка с розов надпис
  Дамски цял бански - Бъдеща булка с розов надпис
  Цена от 44,63 лв.
 4. dizain 5 cherven banski s model
  Дамски цял бански - Отбор булка с бял надпис
  Цена от 44,63 лв.
 5. dizain 4 rozov banski s model
  Дамски цял бански - Отбор булка с розов надпис
  Цена от 44,63 лв.
 6. dizian 1 rozov gliter byal banski s model
  Дамски цял бански с глитерен надпис - Вашият текст тук
  Цена от 44,63 лв.
 7. Дамски клъч с персонализация
  Дамски клъч с персонализация
  Цена от 40,44 лв.
 8. Neseser za grim bejov dizain 1 BG
  Несесер за грим - Beauty
  Цена от 12,17 лв.
 9. Neseser za grim cheren dizain 4 BG
  Несесер за грим - Венец
  Цена от 12,17 лв.
Филтри
Страница