Подарък за бебе

Персонализирани Подаръци за Бебе

 

Появата на новородено в живота на семейството винаги е свързана с много приятни и силни емоции. Всеки момент на родителите с малчугана е безценен дар. Сред тях са и безценните незабравими моменти при навлизането на мъничето в живота като първата усмивка, прохождането, изричането на първата думичка и още много други. За родителите това са цели събития, които посрещат с вълнение. Знаем, че тези моменти са много специални и като такива, те заслужават да бъдат отбелязани подобаващо. Ето тук сладките бебешки подаръци могат да Ви помогнат да станете част от празника на семейството и да изразите споделеното щастие. Но как да изберете най-чаровния и интересен подарък за бебе сред морето от бебешки играчки и аксесоари? Вие бихте искали да се отличите с подаръка си, а не просто да подарите нещо безлично.

 

Рецептата е изпитана и ние ще Ви я споделим. Персонализираните бебешки играчки са едни от най-любимите както на нашите клиенти, така и на нас. Те са забавни, сладки и уникални, каквито са и самите малчугани.

Ето как да сътворите уникален подарък за Вашето бебе или това на близките ви:

  • Изберете продукт от категорията За бебе;
  • Напишете ни името на бебето;
  • При възможност изберете цвят на надписа и размер на артикула;
  • Изчакайте 3 дни, докато изработим персонализацията;
  • Вашият страхотен бебешки подарък е готов.

Изненадайте Вашите приятели или роднини или изберете от персонализираните подаръци за бебе за Вашето мъниче – подаръците  на personalizirai.bg са подходящи за всички бебета.

 

Нужно ли е да купувате луксозни подаръци за бебе, които да Ви струват цяло състояние? Не е необходимо, когато чрез платформата на personalizirai.bg може лесно и удобно онлайн да изберете от качествено подбрани детски и бебешки играчки с възможност за уникална персонализация. Подаръкът за бебе с персонализация име е едно от най-чаровните и оригинални начини да зарадвате родителите на бебчето. Така ще покажете колко държите на тях и как появата на мъничето е щастливо събитие и за вас.

 

Търсите интересни персонализирани подаръци за бебе, но от къде да поръчате?  Доверете се на екипът ни от професионалисти, който има достатъчно опит в персонализирането на дрехи, аксесоари и играчки. Поръчвайки от онлайн магазина ни, можете да сте спокойни, че ще получите качествен продукт, чиято персонализация е изработена с внимание и отношение към всеки клиент.

 

Какви персонализирани бебешки подаръци ще намерите в категорията?

В категорията ще намерите голямо разнообразие от бебешки дрешки с възможност за персонализация. Може да изберете от модели бодита с дълъг и къс ръкав с различна тематика, на които да отпечатаме името на бебчето и/или кратко послание. Нашите бебешки дрешки са с приятна и еластична материя от 96% качествен органичен памук и 4% ликра. С тях малките ангелчета се движат свободно и уверено.

 

Поларените одеяла за бебе са едни от най-красивите завивки, които предлагаме. Бъдете сигурни, че мъничето ще е обгърнато с топлина и комфорт с одеялата на personalizirai.bg. Те са налични в различни размери и са много практичен и същевременно впечатляващ с дизайна си подарък.

Покажи повече
Филтри
на страница

24 продукта от 34

  1. платно-за-прохождане-със-зайче-розово
    Пътечка за прощъпулник със зайче | три цвята
    Цена от 29,90 лв.