Великденска украса

Един от най-любимите ни семейни празници – Великден, наближава, а с него и необходимостта от празнична украса. И понеже този празник е специален, за него е необходима специална великденска украса.

Не търсете повече. В тази категория ще намерите много интересни и оригинални идеи, с които да направите тазгодишния си празник незабравим. Ние знаем, че детайлите имат значение, особено когато трябва да се погрижим за настроението и комфорта на семейството си. Затова сме се погрижили да ви предоставим голямо разнообразие от великденски декорации.

Ето и какво можете да намерите в категорията:

Великденски подаръци
Тези красиви подаръци могат да бъдат подарени на вашите близки. Те също така са и чудесна декорация за празника.

Великденски яйца възглавнички
Тези прелестни пухкави яйца са изработени от висококачествен плюш. В него можете да скриете още изненади, с които да зарадвате малки и големи. Ако искате можете да направите така, че всеки член от семейството да има своето прелестно пухкаво яйце, което може да гушка и да бъде любимата му възглавничка.

Великденски заек
Великден има своите символи и един от най-популярните е Великденският заек, който крие много подаръци и най-вече шоколадови яйца. Можете да поднесете този пухкав сладур на своето дете или близък или просто да украсите дома си за празника.

Великденска украса за маса
Има декорация за Великден, която е предназначена да направи трапезата още по-цветна и специална. Тук имаме много интересни и уникални предложения за вас:

Великденски подложки за хранене
Всеки от гостите може да си има своята красива великденска подложка за хранене с Име. Това ще помогне да направите трапезата различна и специална. Всеки един от семейството може да има своето специално означено място чрез тези красиви подложки, като сме сигурни, че резултатът ще е много усмивки и радост.

Великденски тишлайфери
Още един интересен начин да направите вашата великденска трапеза още по-празнична и красива. Приготвили сме ви специална селекция от вдъхновяващи тишлайфери с народни мотиви или с великденски яйчица. Поканете пролетта и щастието в дома си.

Великденски покривки за маса
Имате нужда от уникална великденска покривка? Имаме няколко прекрасни модела, които си заслужават вниманието ви. Те са с красив пролетен дизайн и ще преобразят трапезарията ви.

Всичко това и още ви очаква в категорията. Разгледайте всички наши предложения, защото сред тях може да е точно това, което ще направи празника ви незабравим.

Покажи повече

Филтри
на страница

12 продукта от 37