Първи учебен ден

Всяко събитие, свързано с нашето мъниче е съпроводено с много емоции и незабравими моменти. Да наблюдаваме как то расте, е едновременно вълнуващо и трогателно! От една страна, ни се иска то никога да не пораства, но от друга страна ни се струва толкова невероятно да го видим как расте и се развива. Как малко по малко става все по независимо.

 

Точно така се чувства всеки родител при първия учебен ден или първия ден в детската градина. Сякаш не можем да повярваме, че детето ни е толкова голямо, че да тръгне на училище, но в същото време нямаме търпение да видим първите му крачки в новите преживявания, които училището ще донесе в живота му.

 

Дали детето ви ще отиде за първи път на детска градина или за първи път ще прекрачи училищния праг, за него това може да е вълнуващо, но и малко страшно. Но вие не се притеснявайте! Бъдете сигурни, че то ще намери много нови приятели и ще научи нови неща, затова по-скоро се фокусирайте върху, това как да помогнете на мъничето да се справи с новите предизвикателства.

 

Подарете на детето си персонализиран подарък, който винаги да му напомня, че сте с него.

Един от начините да помогнете на детето си да се чувства по-уверено през тези нови стъпки е като се вдъхновите от нашите идеи за подарък за първия учебен ден.

 

Персонализираните подаръци показват точно това, от което нашето дете има най-голяма нужда – грижа и любов. Знаейки, че вие сте се погрижили да оставите специален знак, на раничката му например, която то носи всеки ден, ще му даде повече увереност. Знакът може да е неговото име или вашето, а защо не и тайна ваша парола, която само вие и детето ви знаете какво означава.

 

Другото предимство на детската раничка с име е, че детето може лесно да я разпознае сред раниците на всичките си съученици. Или ако случайно в играта си я забрави някъде в училищния двор, много по-лесно тя ще се върне при него.

 

Същата функция могат да играят и следните детски подаръци:

 • Плюшен цветен несесер с ИМЕ;
 • Плюшен несесер с ИМЕ;
 • Тефтер за тетрадка с ИМЕ.

 

Не пропускайте да разгледате нашите идеи за персонализирани подаръци за първия учебен ден, с които да покажете на детето си, че го подкрепяте и обичате.

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта

 1. Obsht
  Несесер с ИМЕ - 6 цвята
  Цена от 20,00 лв.
 2. Тефтер (подвързия) за тетрадка А5 формат с ИМЕ
  Тефтер (подвързия) за тетрадка А5 формат с ИМЕ
  Цена от 24,10 лв.
 3. 60748-3 lilava s lilava peperyda - rozov
  Плюшена раница с пеперуда
  Цена от 30,00 лв.
 4. 10701 rozova glava s cheren gliter
  Плюшена раница бухал 4 цвята с НАДПИС
  Цена от 41,10 лв.