Възглавнички и Сърца за Свети Валентин

Възглавници и сърца за Свети Валентин

Подготвихме вдъхновяваща колекция от пухкави възглавници и сърца за Свети Валентин. От нея може да черпите идеи както за предстоящи празници, така и просто ако сте решили да зарадвате близък човек. На онлайн платформата на personalizirai.bg може лесно и удобно да изберете от качествено подбрани продукти за Празника на Любовта, подходящи за двата пола. Нашите бюджетни предложения са идеално решение за предварителния Ви план, а бързата ни доставка ви гарантира надежден празник, без излишни притеснения.

Какви видове сърца и възглавнички за Свети Валентин ще откриете в категорията?

 • Възглавница за Свети Валентин със снимка и уникален текст;
 • Красива възглавница с пайети с избрана снимка;
 • Възглавници с Тайно послание;
 • Сърца за Свети Валентин в различен цвят, апликация и надпис със златен, сребърен или друг вид глитер;
 • Различни видове сърца със снимка по ваш избор.

 

Текстът и снимките изберете вие. Убедени сме, че щом сте на нашата страничка, то със сигурност имате креативни идеи на ум, които нямаме търпение да превърнем в реалност.

Който и подарък да изберете, бъдете сигурни, че правите правилен избор. Защо е така? Нашите продукти са произведени в България, изработени от качествени и безвредни за здравето материали, с възможност за дълготрайна употреба.

Защо да подарим персонализирано сърце за Св. Валентин?

Празникът на влюбените е точно зад ъгъла, а вие все още се лутате какъв подарък да изберете на любимия човек за специалния ден? От древни времена подаръкът се счита за израз на любов и привързаност.  По този начин дори нашите древни предци са спечелвали сърцата на избраниците си. Е, щом ще празнувате Свети Валентин, явно вече сте спечелили нечие сърце, но с романтичен подарък можете да го накарате да затрепти от любов. Независимо дали става дума за вашата съпруга, съпруг, гадже или приятелка, подаръците за Свети Валентин със сигурност ще предадат любов отвъд границите на сивото ежедневие.

Подарете сърце, за да спечелите сърце! За да ви помогнем и вдъхновим, ви предлагаме няколко иновативни идеи, с които да зарадвате половинката си по оригинален начин. Освен снимка върху възглавничката, включете и "още нещо" - думи, идващи от сърцето ви.

 • започнете с лично послание с думите "Завинаги" - бърз и лесен начин за проектиране на вашата възглавница;
 • усмихнете партньора си със забавна възглавничка с надпис "Усмихни се";
 • с едно простичко "Обичам те" няма как да сбъркате;
 • добавете и увековечете датата на специалната ви среща;
 • не забравяйте да напишете името на човека, на който ще подарявате.

Има определени моменти в живота, когато искаме да кажем на хората, че ни е грижа и колко много означават те за нас. И за мнозина един от тези моменти е Св.Валентин. Но това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи.

И тук идват и последните щрихи за "Големия романтичен финал":

 • поднесете подаръка в красива подаръчна кутия от сайта ни;
 • допълнете сърцето с кутия бонбони, защото дори едно парченце "шоколад" придава добавена стойност;
 • не забравяйте да включите и красив букет, ако искате да зарадвате човек от нежния пол;
 • помислете за кратки, но искрени думи, които да кажете, когато подарявате подаръка.

Как плюшеното сърце за Св.Валентин става част от дома?

Този уникален подарък е не само вещ, който половинката ви ще захвърли в някой шкаф след като еуфорията от празника отмине. Това е и аксесоар, с който да внесете приятен и привлекателен вид на дома.

Проектираната с прекрасен силует във формата на сърце възглавничка, е забавно и стилно допълнение към всеки диван, фотьойл, легло или детска стая. Независимо дали се използва като самостоятелен акцент или е съчетана с друг вид и размер възглавници. Пухкава на допир, тя ще остане незабравим подарък, с който получателят да заспива и гушка нощем.

Ето, че вече сте готови за големи ден! Насладете му се като отворите сърцето си и раздадете любов!

Покажи повече
Филтри
на страница

12 продукта от 26

Филтри
Страница