Плюшени Мечета за Свети Валентин

Защо да изберете плюшени мечета за Свети Валентин?

 1. Пухкав приятел, с който да споделяте

Мечетата са перфектният подарък за Свети Валентин. Изключително меки и подходящи за гушкане. Кой не би искал да получи такъв чаровен пухкав приятел? Това е чудесен подарък, който ще носи много положителни емоции на Вашия любим човек.

 1. Качествени плюшени играчки

Всички наши плюшени мечета са изработени от мек и изключително приятен на допир висококачествен плюш.

 1. Уникален подарък за Свети Валентин

Плюшените мечета са най-сладките изненади, особено, когато са персонализирани специално за вашия любим човек.

Специалното послание, което носи играчката, я прави неповторима. Така това красиво пухкаво мече се превръща в личен подарък за получателя си.

 1. Безвредни за малки и големи

Плюшените мечета винаги са били отличен избор за подарък за специален повод. Те са подходящи както за възрастни, така и за малки деца и са абсолютно безвредни, тъй като:

 • Отговарят на европейска директива 2009/48/ЕО.
 • Съставени са от текстил, пълнеж и багрила безвредни за здравето.
 • Могат да се перат до 30°С.
 1. Красива декорация за всяка стая

Освен че са прекрасни за подарък, те ще красят и всяка една стая, в която бъдат поставени. Така че определено са и много красива декорация.

Какви плюшени мечета за Свети Валентин ще намерите при нас?

 1. Розово мече за Свети Валентин със снимка и надпис

Розовото мече носи положителни емоции и е подходящо за подарък за Свети Валентин. Може да бъде персонализирано със снимка и надпис по Ваш избор. То е с малки сладки брокатени крачета, на които никой не може да устои.

Идеално за гушкане, с него можете да запечатате любимия момент в красив пухкав спомен.

Създайте лично послание и добавете Ваша любима снимка. Направете подарък за любимия човек, който винаги ще бъде в сърцето му. Това са цели 23 см пухкава любов, която да отиде право в прегръдките на половинката ви.

 1. Бежово мече за Свети Валентин със златен глитерен надпис на панделката

Бежово мече със златен глитерен надпис на панделката е много стилна идея за подарък за Свети Валентин. Подарете този бежов мечо с персонализиран текст на сатенена панделка на Ваш близък или на любим човек.

Не се колебайте и поръчайте това прекрасно бежово щастие. Ще подарите не просто мече, а малка плюшена любов.

 1. Мече за Свети Валентин с панделка – сиво с глитерен надпис на инициали и сърчица

Това е много сладко сиво мече с персонализиран глитерен надпис. Изключително меко и пухкаво, подходящо за гушкане. Вашите инициали ще блестят на сатенената панделка, а мечето Ви ще остане чудесен и мил спомен от Вашия специален повод.

 1. Мече за Свети Валентин с брокатени лапички с ГЛИТЕРЕН НАДПИС – инициали и сърчица

Персонализирайте сатенената панделка на мечето с Вашите инициали и зарадвайте любимите за Вас хора със специално внимание и отношение! Мечето има брокатени лапички, а панделката е с глитерен надпис и сърчица. Какво по-романтично и чаровно от това?

Очакваме Вашите идеи за персонализирани текстове и нямаме търпение да Ви изпратим специалните плюшени мечета за Свети Валентин. Имаме мечета в различни размери и цветове, и всяко едно е създадено с любов.

Разгледайте голямото разнообразие от качествени артикули в тази категория и изберете най-сладкото и пухкаво мече, което да погали сърцето на половинката ви.

Покажи повече
Филтри
на страница

5 продукта

 1. 40198 1500x1500 mecheta BG -15%
  Мече с панделка и Ваш Надпис с БЯЛ ГЛИТЕР
  Цена от 59,33 лв. Редовна цена 69,80 лв.