Кожени аксесоари за Св.Валентин

Ако сте в търсене на устойчиви и практични подаръци за Свети Валентин, значи сте в правилната категория. Тук сме подбрали много стилни и луксозни кожени аксесоари за Празника на Любовта на достъпна цена. Ние смятаме, че всеки трябва да има възможност да подари нещо наистина качествено и стилно на човека, който обича.

Персонализацията на всеки кожен аксесоар го прави уникален. Затова и изборът на персонализиран кожен подарък е много подходящ за Свети Валентин. Особено за любителите на функционалните и красиви подаръци.

Сред селекцията ни ще намерите кожени аксесоари както за мъже, така и за жени. Ние гарантираме както за качеството на всеки артикул, така и за изработката на персонализацията.

Ето и какви кожени аксесоари за Свети Валентин ще намерите тук:

 1. Кожен ключодържател с надпис

Предлагаме Ви удобен и стилен кожен ключодържател, с луксозен дизайн в 2 цвята – кафяв и черен. Ключовете на любимия ви човек винаги ще му бъдат под ръка и ще ги открива лесно. Може да съчетаете ключодържателя с портфейл за карти, калъф за паспорт или стилна чанта клъч от същия цвят и кожа.

Коженият ключодържател е водоустойчив, практичен и с много красив дизайн. Можете да подарите един различен и модерен подарък на любимия си човек, като поръчате персонализация с до 2 символа.

 1. Портмоне за документи с инициали

Портмонето може да бъде персонализирано с латински букви. Направено е от най-високо качество дизайнерска кожа. Има 6 държача за карти, по 3 от всяка страна и отвор по средата. Може да го съчетаете с ключодържател и калъф за паспорт от същия цвят и кожа. Много символичен и личен подарък, който да поднесете с любов на половинката си.

 1. Мъжки портфейл с Гравиран Надпис от ЕКО КОЖА

Този порфейл има много красив дизайн и се предлага в 2 цвята – черен и кафяв. Създаден е от висококачествена ЕКО кожа, която е изключително здрава и устойчива на износване. Може да се гравира специално за Вас послание, което ще направи портфейла оригинален подарък и ще остане един невероятен спомен.

Мъжкият портфейл с Гравиран Надпис от ЕКО КОЖА е различен и чудесен подарък. Има практичен размер и събира всички най-важни документи. Можете да го съчетаете с кожен ключодържател или мъжки клъч.

 1. Калъф за паспорт

Калъфът за паспорт може да бъде поръчан в 3 цвята – бежов, кафяв и черен. Създаден е от висококачествена ЕКО кожа, с красив и луксозен вид. Този калъф ще пази важните документи на любимия ви и ще напомня за вашата предана любов.

 1. Дамски клъч с персонализация

Това е чанта тип портмоне с изключително стилен и красив дизайн. Тя е направена от ЕКО кожа и може да се гравира с до 8 символа.

Чантата е с компактни размери, които я правят перфектна за ежедневна и официална употреба. Вашата любима ще бъде удивена от стилния подарък, който сте избрали и ще носи с удоволствие тази клъч чанта навсякъде със себе си.

 1. Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа – Гланц

Това е перфектният подарък за любимия мъж. Има много красив дизайн и се предлага в 3 цвята – черен, светло кафяв и тъмно кафяв. Създаден е от естествена телешка кожа, която е изключително здрава и устойчива на износване. Може да се гравира от вътрешната и от външната страна със специално послание, което ще направи портмонето уникален подарък за Свети Валентин.

Всеки един от тези кожени аксесоари можете да поднесете в луксозна подаръчна кутия, която да поръчате от сайта ни. Бъдете различни с избора си за подарък за Свети Валентин тази година. Зарадвайте половинката си с нещо наистина качествено и специално.

Покажи повече

Филтри
на страница

12 продукта от 14

 1. Кожен Ключодържател с надпис
  Кожен Ключодържател с надпис
  Цена от 17,15 лв.
 2. Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Гравиран Надпис
  Цена от 28,88 лв.
  100%
  1 оценка Оцени
 3. Мъжка гривна с гравиран надпис – Кука
  Мъжка гривна с гравиран надпис – Кука
  Цена от 18,27 лв.
 4. Портмоне за документи с инициали
  Портмоне за документи с инициали
  Цена от 21,70 лв.
 5. Дамски клъч с персонализация
  Дамски клъч с персонализация
  Цена от 40,44 лв.
 6. Мъжки портфейл с Гравиран Надпис от ЕКО КОЖА
  Мъжки портфейл с Гравиран Надпис от ЕКО КОЖА
  Цена от 32,29 лв.
 7. Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа - Мат
  Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа - Мат
  Цена от 47,76 лв.
 8. Cheren 1
  Калъф за паспорт
  Цена от 22,64 лв.
 9. Мъжки колан от естествена кожа с Надпис
  Мъжки колан от естествена кожа с Надпис
  Цена от 28,88 лв.
 10. Мъжка гривна с гравиран Надпис
  Мъжка гривна с гравиран Надпис
  Цена от 20,80 лв.
 11. Мъжка гривна с гравиран надпис – Котва
  Мъжка гривна с гравиран надпис – Котва
  Цена от 18,28 лв.
 12. Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа - Гланц
  Мъжко Портмоне с Гравиран Надпис от Естествена кожа - Гланц
  Цена от 47,76 лв.
Филтри
Страница