Подаръци за 8-ми март

8-ми март наближава, което означава, че е време да започнете да търсите идеалните подаръци за невероятните дами в живота си. Независимо дали пазарувате подарък за мама, за леля, за баба си или за някоя друга майчина фигура, не е задължително подаръкът ви да е прекалено голям, за да им покажете колко много ги цените (макар че, нека бъдем честни, те заслужават всичко).

Денят на майката е само веднъж в годината и през този ден ние изразяваме любовта си чрез подаръци. Важно е да се постараем при избора си на подарък, защото в края на краищата нашите майки правят толкова много за нас и този ден е посветен на тях. Ако се затруднявате да изберете подарък за специалната дама в живота ви, при нас можете да намерите много вдъхновяващи подаръци за 8-ми март.

Уникални подаръци за 8 март – мисията възможна

Много често майките казват „не ми подарявай нищо“, но това е, защото те са скромни и наистина за тях е най-важно уважението и любовта. Означава ли това, че трябва да приемете казаното и да пропуснете да ги зарадвате с нещо символично? На нашата онлайн страница ще откриете редица възхитителни подаръци за Деня на жената, които отговарят на индивидуалността на всяка майка и на вашия бюджет.

Не е необходимо да похарчите голяма сума, за да зарадвате майка си със специален подарък. Покажете и кажете на тази невероятна жена колко много означава тя за вас и помислете за вашето специално послание, което да изобразим върху избрания от вас продукт.

Най-добрите подаръци за 8-ми март за мама са онези, които могат да бъдат персонализирани. Ето защо се постарахме да ви предложим голямо разнообразие от красиви артикули, които да направим уникални чрез вашето послание.

Как да изберете оригинален за подарък за 8 март?

Много хора почитат и приемат 8-ми март и като празник на жената. Това е чудесен момент, в който можете да зарадвате дамата на сърцето си или да уважите ваша приятелка с нещо специално. Подаръците за празника на жената в много случаи са подходящи за майки, баби, приятелки, лели, колежки и т.н.

Ето няколко оригинални идеи за подаръци за 8 март:

 • Чаша за 8-ми март

Разполагаме с много разнообразни модели чаши, подходящи за 8-ми март. За да може подаръкът да е устойчив, решихме да ви предложим различни красиви модели тип канче с надпис. То е много удобно и леко и може винаги да бъде с любимата ви жена. Този подарък ще се превърне в любимата й чаша, която да носи на поход сред природата, на почивка или от която да отпива ежедневното си кафе.

 • Мече за 8-ми Март със снимка и надпис

Няма дама, която да не може да устои на сладко плюшено мече с красива сатенена панделка. На тениската на мечето може да бъде отпечатана любимата ви снимка с послание. Това е много подходящ романтичен подарък за 8-ми март за вашата любима, но също така е подходящ подарък за колежка, приятелка или сестра.

 • 3D LED Нощна лампа

Прекрасна нощна лампа може да краси нощното й шкафче и да й напомня за това колко е ценна за вас. Нашите лампи са с красив дизайн с компактна форма и имат възможност за смяна на 8 цвята.

Възглавница със снимка и надпис за 8-ми Март

Един от най-сантименталните подаръци, подходящи за Деня на жената са персонализираните възглавници. Можете да изберете блестящ модел на пайети или плюшена възглавничка, чудесна за гушкане. Какъвто и вариант да изберете, това ще е ефектна декорация за всяка стая.
С това нашата колекция не се изчерпва, имаме още много и различни подаръци за жени, които можете да изберете. Сред тях са и:

 • Дамски кожени аксесоари
 • Дамска чанта клъч с надпис;
 • Поларено одеяло с надпис.

Не пропускайте да разгледате всичките ни предложения, за да откриете невероятни идеи за подарък за 8-ми март.

Покажи повече

Филтри
на страница

12 продукта от 93

 1. 40198 1500x1500 mecheta BG -30%
  Мече с панделка 100 см и Ваш Надпис | 2 цвята
  Цена от 54,48 лв. Редовна цена 77,83 лв.
 2. cherna dizaini 2.2
  Престилка за готвене с Име - Мама винаги е права
  Цена от 17,76 лв.
 3. Дамски клъч с персонализация
  Дамски клъч с персонализация
  Цена от 40,44 лв.
 4. Мече /Обичаме те/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Мече /Обичаме те/ с ваша Снимка | 2 цвята
  Цена от 73,44 лв.
 5. Cheren 1
  Калъф за паспорт
  Цена от 22,64 лв.