За баба

Как да изберете подарък за любимата ви баба? Наистина това не е лесно, защото подаръка за жената, която ви е отгледала и всеки път очаква с нетърпение срещата ви, не може да е просто поредните чехли или завивка. Ето защо много хора се затрудняват да открият специален подарък за тяхната баба. Подходете различно този път и се постарайте наистина да изберете нещо креативно и оригинално за подарък за баба си. Ние сме тук, за да ви помогнем.

Защо да изберете персонализиран подарък за баба?

Практиката ни е научила, че няма как да получиш, ако не дадеш. Няма как да откриете перфектният подарък, ако не вложите частица от себе си в него, и повярвайте, това наистина се усеща. Вашата баба ще бъде толкова развълнувана да получи нещо, специално изработено за нея. Тя ще се почувства обгрижена, така както се е грижила за вас години наред. Сега е време да й покажете колко много държите на нея и я обичате. С персонализираните подаръци всичко това е възможно и напълно постижимо. Подарете нещо сърдечно на баба си за Бабинден или за Коледа, тя ще бъде впечатлена и винаги ще пази подаръка ви близо, за да й напомня за този мил жест. Възрастните хора наистина оценяват малките жестове и затова не си струва да ги лишим от прекрасните изживявания

Ние, от personalizrai.bg, държим да имаме специална отделна категория за милите баби, които винаги са давали много и заслужават да получат не по-малко в замяна. Ето какви страхотни предложения ще намерите на платформата ни, с които ще стоплите сърцето на вашата баба:

Коледна възглавничка с възможност за персонализация

Освен, че са едни от най-красивите и празничните, коледните възглавнички са едни от най-сантименталните подаръци за баба. Може да изберете любимата семейна снимка, която да отпечатаме на възглавничката и да добавите своето оригинално докосващо послание, с което да зарадвате баба си. Всички модели персонализирани коледни възглавнички имат уникални дизайни и са изработени с качествени материали. Те ще са прекрасна декорация на дома и винаги ще напомнят за жеста, който сте направили.

Коледни чорапки

Коледните чорапки са едни от най-сладките декорации на дома за Коледа. Всеки един член от семейството заслужава да получи коледно чорапче, пълно с изненади и това го прави подходящо за красива опаковка за подаръка на вашата баба. Не се чудете, а бързо разгледайте какви прекрасни модели сме подбрали, за да помогнем още повече на магията на Коледния дух. 

Също така може да изберете от страницата ни топло поралерено одеяло, което да топли баба ви през студените дни. Препоръчваме ви и меките хавлиени кърпи с възможност за персонализация, които също са чудесен подарък за дамите от всякаква възраст. Не пропускайте да разгледате и останалата част от платформата ни, която крие много вдъхновяващи идеи за подаръци.

Покажи повече
Филтри
на страница

9 продукта

 1. cherna dizaini 2.2
  Престилка за готвене с Име - Мама винаги е права
  Цена от 17,76 лв.
 2. cherna dizaini 4.2
  Престилка за готвене с Име - Баба винаги е права
  Цена от 17,76 лв.
 3. cherna dizaini 6.2
  Престилка за готвене с Име - Тя винаги е права
  Цена от 17,76 лв.
 4. 99217 byala dizaini 7.2
  Престилка за готвене с Име - Да готвим с любов
  Цена от 17,76 лв.