Подари СПЕЦИАЛНА възглавничка с тайно послание

Избери от  3-те предложения за

ДИЗАЙНЕРСКИ възглавнички за

Свети Валентин

 • Размер: 30х30 см
 • Визглавничките с QR код са висококачествен луксозен продукт с гръб от изключително мек, деликатен, дългокосмест плюш в различен цвят за всеки дизайн.

  ТЪРСИШ УНИКАЛЕН ПОДАРЪК ЗА СВ.ВАЛЕНТИН? 

  Вече го намери!

   ИНОВАТИВЕН продукт, който е изключително ОРИГИНАЛЕН и ще промени представите ви за подарък!

  ЕВРОПЕЙСКИ

  СЕРТИФИКАТ ЗА КАЧЕСТВО

  БЪРЗА ИЗРАБОТКА

  до 3 работни дни

  ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ

  ПРОДУКТИ

  Изберете най-подходящия продукт за вашата половинка

  • Запишете вашето специално послание към любимия човек, качете снимка или видео или ни изпратете линк към любимо видео, песен или каквото пожелаете.
  • Ние ще се постараем да ви осигурим БЕЗПЛАТНО място в WEB мрежата, достъпно само за вас и за човека на който ще поднесете изненадата.
  • По този начин си гарантирате ВЕЧЕН достъп до вашето специално послание и пожелание, което ще бъде отпечатано с QR код върху една от страхотните възглавнички за Св.Валентин

  Възглавничка с тайно послание –

   „Не знам къде, но заедно“ със сив гръб

  28.90 лв.

  Възглавничка с тайно послание – Мечета върху сърце с бял гръб

  28.90 лв.

  Възглавничка с тайно послание –

   Мече с цвете и кафяв гръб

  28.90 лв.

  КАК СЕ СЛУЧВА СКАНИРАНЕТО НА КОДА ВЪРХУ ВЪЗГЛАВНИЧКАТА?

  Посланието записано на възглавничката може да се прочете от всеки един мобилен телефон, който разполага с камера.

  1. Ако използвате Iphone устройство, е нужно само да отворите камерата на телефона си и да я насочите към кода на възглавничката. В горната част на дисплея се появява бутон, който трябва да натиснете и да ви отведе до записаното от вас послание. Толкова е лесно!

  2. Ако използвате Android устройство, трябва да свалите някое безплатно приложение за сканиране на QR кодове от Google Play Store, като например приложението „QR Code

  След като отворите приложението, го насочете към кода на възглавничката и натиснете върху бутонът, който ще ви отведе към записаното от вас послание.

   

  ВАЖНО! Ако телефонът ви не разчита кода, то се уверете, че сте на добре осветено място, и че възглавничката не е деформирана. Ако кодът не е добре видим през камерата на телефона, то той няма да може да бъде разчетен.

  Кодът и посланието към него, остават на възглавничката завинаги, така вие ще можете да връщате специалния за вас момент отново и отново.

   

  ” В търсене на перфектния 

  подарък   

  Ако и Вие сте в търсене на перфектния подарък, няма да сгрешите, ако заложите на ПЕРСОНАЛИЗИРАНИТЕ продукти, които носят специално послание и много по-голяма стойност за човека на който ще ги подарите. Превърнали се в абсолютен тренд за 2020г., те набират все по-голяма популярност и са все по-предпочитани, що се отнася до специални поводи.

  Коментари от доволни клиенти

  Споделете ни и вашето впечатление

  Изработка за 3 

  работни дни