Инструкции за продукти с ВАШ дизайн

Продукти с ВАШ дизайн е категория с продукти, които вие сами може да създавате, изцяло по ваш вкус с ваши снимки, избор на стикери, рамки, цветове, текстове в най-различни желани от вас комбинации.

По-долу ще ви запознаем с нашия Guide, за да може да завършите поръчката си и да получите цялостна информация за всяка една точка преди финализирането.

1

Стъпка 1 

Качи снимка

От БУТОНА качи изображение, може да качите вашата снимка или желано изображение. Важно препоръчително е минималния размер на каченото изображение да бъде 800х800 pixel. При качването на изображението, моля ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА БЕЗОПАСНАТА ЗОНА.

Безопасната зона представлява прекъснат пунктир чрез който може да се ориентирате как да разположите изображението или снимката си. Важно е да имате предвид ,че ако текст или част от изображението попаднат ИЗВЪН безопасната зона има опасност да не излязат при печат. 

Нашият съвет е да разположите изображението и всички важни елементи от него вътре в безопасната зона, за постигане на най-добър ефект при печата. 

2

Стъпка 2 

СТИКЕРИ И РАМКИ

От бутона СТИКЕРИ И РАМКИ, може да изберете от предварително подготвените и специално селектирани стикери и рамки от наша страна.Направете си изцяло НОВ дизайн със забавните и весели стикери. За завършен вид, може да добавите и рамка към продукта.

Разгледайте и изберете най-веселите стикери!

3

Стъпка 3 

ПРОМЯНА НА ЦВЕТА НА ПРОДУКТА

Ако желаете да си изберете конкретен цвят и да промените изцяло цвета на продукта, вижте по-долу прикаченото изображение.

Когато изберете иконката с „цвят“ ще ви се визуализира палитра, от която да изберете желания от вас цвят.

4

Стъпка 4

ДОБАВЕТЕ ВАШ ТЕКСТ

От визуализацията по-долу може да видите бутона за добавяне на текст.

След като сте изписали желания текст. Може да променяте формата, размера и разположението ми където пожелаете с бутончетата, които ще излезнат отстрани на надписа. Вижте приложената визуализация.

5

Стъпка 5

ДОБАВЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОМПОНЕНТИ

На посочената визуализация ще откриете информация за всички допълнителни компоненти към продуктите, които предлагат такива.

Когато продукта позволява да включите допълнителни елементи, те се активират след избирането на продукта от лявата колонка и натискане върху катинарчето. 

В долната дясна част ще видите, колко е цената на допълнителният елемент, които искате да добавите към вашата поръчка. След като добавите в кошница (количка), желания от вас дизайн ще видите промяна и начисляването на продукта към общата сума.