Инструкции за Работа с персонализатора на продукти със собствен дизайн

„Продукти с ВАШ дизайн“ е категория с продукти, които вие сами може да създавате, изцяло по ваш вкус с ваши снимки, избор на стикери, рамки, цветове и текстове в най-различни комбинации.

По-долу ще откриете нашето упътване, което ще улесни създаването на вашия собствен продукт.

Стъпка 1

От БУТОНА качи изображение, може да качите вашата снимка или желано изображение. Важно! Препоръчително е минималния размер на каченото изображение да съответства на размерът, който е зададен в описанието на всеки един продукт. При размер на изображението, по-малък от минималния, системата няма да допусне качване на вашето изображение. ВЪЗМОЖНО е да не бъде допуснато изображение, което отговаря на минималния размер, ако неговата резолюция е по-ниска от 70dpi. Това ограничение е с цел да бъдат постигнати най-добрите резултати при отпечатване на вашите снимки. За ваше улеснение при качването на всяка една снимка, персонализаторът ще показва рейтинг със звезди, като този рейтинг ще оценява качеството на каченото от вас изображение от 1 до 3. Така ще може да имате по-ясни очаквания за вида на крайния продукт. 

При качването на изображението, моля ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА БЕЗОПАСНАТА ЗОНА. Поради спецификата при печатането на някои продукти е възможно да има леко отклонение при трансфера на вашия дизайн върху крайния продукт. Това отколенение обикновенно е коло 1-2см. Поради този факт ние сме определили ОПАСНА зона от 2см. Ако част от вашия дизайн попада в тези 2см извън Безопасната зона, то няма 100% гаранция, че ще бъде напълно отпечатан върху изделието. Нашият съвет е да не поставяте важни части от вашия дизайн, като например снимки или текстове извън безопасната зона.  Безопасната зона е полето от продукта, в което гарантираме, че вашият дизайн ще бъде разпечатан с абсолютна точност. Въпреки това вие трябва да разположите дизайна си плътно по цялата площ на продукта(включително и извън безопасната зона), защото в противен случай краищата на вашия продукт ще останат бели. 

Стъпка 2

СТИКЕРИ И РАМКИ

От бутона СТИКЕРИ И РАМКИ, може да изберете от предварително подготвените и специално селектирани стикери и рамки от нашите дизайнери. Направете си изцяло НОВ дизайн със забавните и весели стикери. За завършен вид, може да добавите и рамка към продукта. 

Разгледайте и изберете най-веселите стикери!

Стъпка 3

ПРОМЯНА НА ЦВЕТА/ФОНА НА ПРОДУКТА

В зависимост от продукта, има възможност за цялостна, или частична промяна на цвета. Смяната на цвета се извършва след натискане с мишка, или с пръст върху самия продукт в персонализатора. След натискане в долната част на персонализатора ще се появи меню с иконка наподобяваща кофичка с боя. При натискане на тази иконка, ще се отвори палитра с цветове, от която ще може да изберете вашия желан цвят. 

Имайте предвид, че може да има леко разминаване в това което виждате на вашия екран и крайния резултат върху продукта. Това зависи изцяло от екрана, на който визуализирате дизайнера. За да сте напълно сигурни, че цветът ще отговаря на това, което искате, препоръчваме да използвате hex кода с точния цвят. 

Стъпка 4

ДОБАВЕТЕ ВАШ ТЕКСТ

От визуализацията по-долу може да видите бутона за добавяне на текст. Може свободно да добавяте ваш текст в дизайнера, като няма ограничение в броя символи. Има възможност за промяна на шрифта с някои от наличните шрифтове в персонализатора, както и за промяна на цвета на текста. 

 

Текстът може да се позиционира и оразмерявя свободно по площта на продукта с помощта на мишката, или на пръста ви(при мобилни устройства). Разполагате с опции за закръгляне, подравняване, одебеляване и накланяне.