Идеи за подаръци за абитуриенти

Фон за снимки

Какво може да подарите за абитуриентски бал?

Наближава едно от най-вълнуващите събития в живота на ваш роднина или приятел – абитуриентския бал. Време е да помислите и за подаръците, които могат да допринесат за това празникът да стане още по-специален. Ако изпитвате затруднение за това какво да изберете, то нека това да не ви притеснява. Щом сте тук, значи много скоро ще имате нови идеи за подаръци за абитуриенти, защото се постарахме да ви дадем разнообразие от варианти.

Защо да изберете персонализирани подаръци за абитуриенти?
Както споменахме, това събитие е много важно за всеки абитуриент. Като близък на завършващия, трябва да намерите онези подаръци, които ще го зарадват и ще направят празника му невероятен.

Персонализираните подаръци са предназначени да покажат на получателите, че наистина ги обичате и държите на тях. Това се случва най-вече заради посланието, което носят. То може да е приложено чрез снимка, надпис или и двете. Зависи от възможностите за персонализация на продукта.

Ние имаме много голям опит в персонализирането на подаръци. Подбираме качествени продукти, които да направим с ваша помощ уникални. Целта ни е да ви помогнем да предизвикате много положителни емоции и радост в близките си по най-добрия начин.

Какви подаръци за абитуриенти да изберете?
Ще ви представим няколко оригинални идеи за подарък за абитуриент, с които да направите това събитие по-празнично. Имаме както малки подаръчета за абитуриенти, така и забави предложения, които ще усмихнат и най-сериозните ви приятели. Но нека не губим време, а започнем с подаръците.

Подаръци за абитуриенти
Тук ще представим няколко идеи за подаръци, които са по-универсални. Това означава, че не са толкова изискващи и можете да си позволите да ги подарите, дори да не познавате много добре абитуриента.

⦁ Плюшено мече абитуриент с послание
Нашето топ предложение за подарък за абитуриенти. Това прелестно плюшено мече ще допринесе за още по-голямата празничност на събитието. То е със специална шапка и папионка и държи в лапичките си свитък с послание за получателя. Освен всичко това мечето има и уникални способности – да брои от 1 до 12, както правят по традиция всички абитуриенти.

⦁ Хавлиена кърпа с име
Да помислим малко и за това, което предстои в най-скоро време на абитуриента. Някой ще каже, че това е работа или изпити. Не! Предстои достойно празнуване и почивка на някое красиво място. Там най-вероятно ще има басейн. Затова и много подходящ подарък за всеки абитуриент е персонализираната хавлия. Също така предстои и едно вълнуващо лято, затова този аксесоар ще бъде ползван доста пъти.

⦁ Картина Канава по Ваш дизайн
Скоро завършващият най-вероятно ще се премести да живее на друго място. Можете да му подарите красива картина върху канава, на която да отпечатаме любимата ви снимка заедно. Така той ще може да закачи снимката на видно място в новото си жилище и тя ще му напомня за спомените заедно и това, че винаги ще го подкрепяте.

⦁ Емайлирано канче с надпис
Искате да направите малък, но символичен подарък за абитуриентски бал. Нашите красиви емайлирани канчета са много интересна идея. Те са много здрави, запазват топлината на напитките по-дълго и имаме много атрактивни дизайни за всеки вкус.

⦁ Фон за снимки           
Направете партито за завършването най-невероятното. Как да го направите? Можете да използвате специален Декор за снимки, на който да се снимат всички гости с абитуриента. Поръчайте персонализиран декор с красив дизайн, на който да бъде изписано името на завършващия.

Подаръци за абитуриентка

Ако искате да направите невероятен подарък за бал на момиче, то помислете за нежни и красиви продукти. Много чест избор за дамите са сантименталните подаръци, тъй като те са по-емоционални и се впечатляват от символиката, която е вложена.

Дамски клъч – перфектен подарък за абитуриентки
Това е чудесно предложение за подарък за тези, които обичат стилните и качествени подаръци. Клъч чантата може да бъде персонализирана с инициалите на абитуриентката. Това е прекрасна чанта за абитуриентски бал за всяка дама. Най-хубавото е, че тя ще може да носи новата си клъч чанта със себе си на бала, а и след това.

⦁ Плажна чанта с глитерен надпис
След бала предстои цяло лято с много приключения и емоции. Затова можете да подарите и един прекрасен летен подарък. Плажната чанта с глитерен надпис е чудесен вариант. Тя е изработенa от качествени материали, затова ще служи на притежателката си още много лета.

 

⦁ Несесер за грим
Ако търсите малък подарък за абитуриент момиче , то един красив несесер с надпис може да бъде точно това, което търсите. Това е много удобен личен подарък, който ще съхранява гримовете на дамата и ще подчертае стила й.

Подарък за абитуриент мъж

Мъжете също предпочитат красиви и стилни подаръци, но при тях приоритет е практичността. Ето защо и за случая е добре да изберете мъжки аксесоар от качествени материали. Ето и предложенията ни за подарък за абитуриент.

Мъжка гривна с гравиран надпис
Гривните от качествена естествена кожа, които можете да поръчате от сайта ни са много стилни и красиви. Можете да запечатате своето специално послание от вътрешната страна на гривната и така то винаги да е близо до любимия ви човек.

 

 

 

⦁ Ключодържател с надпис
За тези, които предпочитат малки подаръчета за абитуриенти, препоръчваме да изберат от нашите красиви и стилни кожени ключодържатели. Кожата е с много добро качество и се използва за изработването на аксесоари на световни марки. На този прекрасен малък подарък можем да изобразим инициалите на абитуриента той да се превърне в любимия му ключодържател.

⦁ Мъжки портфейл
Направете практичен, символичен и стилен подарък на абитуриента. Нашите дизайнерски портфейли са изработени от качествена еко или естествена кожа. Те могат да бъдат гравирани с инициалите на получателя от външната страна, а то вътрешната – можем да изобразим вашето пожелание.

⦁ Паспортхолдъри
За новите пътувания извън страната често се налага да носим своите паспорти. Можете да подарите персонализиран калъф за парспорт на абитуриента, изработен от качествена кожа. Това чудесен подарък, който ще напомня на любимия ви човек за вас при всяко приключение в чужбина.

Вижте и останалите предложения в нашата платформа за персонализирани подаръци. Имаме подаръци за всякакви поводи, така че не пропускайте да разгледате какво сме подготвили в отделните категории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето пазаруване. За допълнителна информация вижте нашата политика за поверителност.